Άμεση ήταν η ανταπόκρισή σας στην έρευνα του newsbeast.gr για τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και για τη λάθος κατεύθυνση προς την οποία κινείται το σχέδιο του Ισπανού αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο. Κάτοικοι του συγκεκριμένου δήμου και των γύρω περιοχών – και όχι μόνο – σπεύσατε και στείλατε τη δική σας άποψη για το τι πρέπει να γίνει, ώστε η έκταση να αξιοποιηθεί με το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό και κοινωνικό όφελος. Σταδιακά θα δημοσιευθούν όλες οι απόψεις που έφτασαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

«Όλοι γνωρίζουμε την ανικανότητα των περισσότερων δήμων της χώρας. Εδώ δεν μπορούν να συντηρήσουν ένα μικρό παρκάκι, να κάνουν μια σωστή ανακύκλωση, τη διακομιδή απορριμμάτων, αναθέσεις μικρών έργων, διαχείριση κονδυλίων, η διαφθορά ακόμα ζει και βασιλεύει.

Είναι πότε δυνατόν να μπορέσει ένας δήμος η ακόμα και όλοι μαζί οι δήμοι όλης της Ελλάδας να διαχειριστούν ένα τόσο μεγάλο έργο.

Είμαι ένας ενεργός πολίτης εδώ και πολλά χρόνια δεν ανήκω πουθενά πολιτικά ενδιαφέρομαι για την πόλη μου την χώρα μου και το μέλλον των παιδιών μου και όλων των παιδιών της Ελλάδας, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω αντιμετωπίσει με την επαφή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι κωμικοτραγική η ανικανότητά τους εσκεμμένη και μη.

Ευχαριστώ
Αλέξανδρος»

Περιμένουμε και τις δικές απόψεις γύρω από το θέμα. Επειδή κάποια πράγματα μας αφορούν άμεσα πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζουμε, μπορείτε να τις καταθέσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]