Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας έφηβος 17 ετών, «έσερνε» στο δρόμο ένα παπάκι, ενώ είχε δέσει τέσσερα σχοινιά στο πόδι του.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Λάζαρος Κιλιγκαρίδης -ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό και το ανέδειξε με ανάρτησή του στα social media εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του- το όμορφο παπάκι ήταν δεμένο με τέσσερις σφιχτούς κόμπους στα πόδια του. Μάλιστα όταν ρώτησε τον 17χρονο γιατί προχώρησε σε αυτή την πράξη εκείνος «έχασε» τα λόγια του και του είπε πως το βρήκε στην θάλασσα.

«Είδα κάτι παιδιά μπροστά μου και είδα τον έναν από αυτούς να έχει δεμένο το παπάκι με τέσσερα σκοινιά και να περπατούν όλοι μαζί. Ο ίδιος μου είπε ότι το βρήκε στη θάλασσα, ωστόσο λίγο αργότερα το πήρα και το μετέφερα στον κτηνίατρο. Αυτή την στιγμή το παπάκι είναι καλά στην υγεία του και “ψάχνει” το νέο του σπίτι», είπε ο Λάζαρος Κιλιγκαρίδης.

Ο κ. Κιλιγκαρίδης ήταν εκείνος που τελικά έσωσε το συμπαθέστατο πτηνό και «το παπάκι αυτή τη στιγμή είναι υγιέστατο μετά από επίσκεψη στον κτηνίατρο και τώρα “ψάχνει” μια ζεστή αγκαλιά».

Το ειχε ένας 17χρονος δεμενο με 1 μεγάλο σκοινι από το πόδι και το έσερνε μέσα στο κόσμο σε ένα καφέ στην νέα κρήνη…

Posted by Λάζαρος Κιλιγκαρίδης on Wednesday, April 26, 2023