Η αιολική ενέργεια μπορεί να αποτελέσει συστατικό στοιχείο στο αναπτυξιακό μοντέλο της Ελλάδας

Η επόμενη ημέρα, είναι εδώ. Σήμερα… - Δείτε το βίντεο της ΕΛΕΤΑΕΝ


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
10:30
30/06/2020
Η αιολική ενέργεια μπορεί να αποτελέσει συστατικό στοιχείο στο αναπτυξιακό μοντέλο της Ελλάδας
5
loading

Η αιολική ενέργεια είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά όπλα που διαθέτουμε στη μάχη της κλιματικής αλλαγής. Εξοικονομεί πολύτιμους υλικούς πόρους, προσφέρει φτηνό ηλεκτρισμό στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις, στηρίζει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία.

Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που δημιουργεί η ανάπτυξη της αιολικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, όπως αναδεικνύονται από το βίντεο της ΕΛΕΤΑΕΝ.

Η αιολική ενέργεια μπορεί να αποτελέσει συστατικό στοιχείο στο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας. Η επόμενη ημέρα, είναι εδώ. Σήμερα…

Δείτε το βίντεο

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Giorgis

  Δεν διαφωνώ με την αιολική ενέργεια, αλλά ούτε σε ένα άρθρο από τα τόσα πολλά που έχετε αφιερώσει σε αυτήν, δεν εξηγείτε γιατί αυτήν κι όχι άλλες ΑΠΕ. Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα έναντι άλλων? Τη συγκρίνετε με λιγνίτες που είναι ήδη καταργημένοι ή υπό κατάργηση στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Το πετρέλαιο φεύγει κι αυτό από την ηλεκτροπαραγωγή και το φυσικό αέριο παίρνει σειρά κι αυτό, αφού ήρθε μόνο για να εξομαλύνει το κενό που θα δημιουργούνταν. Ο κόσμος το 2050 δεν θα χρησιμοποιεί καθόλου ορυκτά καύσιμα σύμφωνα μα ανακοινώσεις των περισσότερων χωρών. Ήδη είμαστε σε αυτόν τον δρόμο που οδηγεί εκεί. Αντί λοιπόν να φτιάχνετε αχυράνθρωπους για να τους αντιμάχεστε, περιγράψτε τα πλεονεκτήματα έναντι του πραγματικού ανταγωνισμού που είναι άλλες ΑΠΕ και όχι τα φαντάσματα του παρελθόντος.

 2. avatar Bougatsas

  Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΒΑΛΤΕ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙς ΓΛΑΣΤΡΕΣ, ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΒΑΛΤΕ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕς. ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑϊρι (ΠΡΟΚΟΠΉ) ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ

 3. avatar Τσίτος

  Και να στερηθούμε το αρωμα του λιγνίτη οταν καίγεται;

 4. avatar mimikos

  οπως και με ολα τα σημαντικα - οικολογικα - οικογενειακα - κλπ κλπ
  δεν προκειται να γινει τιποτα σαβαρο.......και ο λογος οτι δεν συμφαιρει το συστημα της μιζας.
  ολα τα σοβαρα θεματα, οι σοβαρα σκεπτομενες χωρες τα εχουν λυσει...εμεις ουτε σαν παραδειγμα δεν τις ακολουθουμε...

 5. avatar ΑΑΑΑΑΑ

  Προσέξτε τη λέξη \"μπορεί\"
  ΚΑΝΤΕ ΤΟ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει