Εκατοντάδες φίδια- ανάμεσά τους πολλά νεκρά- εντόπισαν οι αμερικανικές αρχές σε σπίτι στην Καλιφόρνια, έπειτα από καταγγελία των γειτόνων πως από το σπίτι αυτό αναδυόταν μια έντονη οσμή αποσύνθεσης.

«Και μόνο η μυρωδιά που είχε… νομίζω πως θα πρέπει να κάνω μπάνιο για μια βδομάδα», δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς που μπήκαν στο «σπίτι του τρόμου», «υπάρχουν φίδια παντού».

Η αστυνομία εκτιμά πως υπάρχουν τουλάχιστον 500 φίδια, ζωντανά και νεκρά, αλλά ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί όλα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, δάσκαλος στο επάγγελμα William Buchman, υποστήριξε πως πρόθεσή του ήταν να εκτρέφει φίδια αλλά κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για κακοποίηση ζώων.

«Αυτό είναι αναμφίβολα το σπίτι του τρόμου», δήλωσε εκπρόσωπος των αρμόδιων υπηρεσιών. «Μόνο σε ένα δωμάτιο βρήκαμε 56 νεκρά φίδια και 12 ζωντανά, κι αυτό μόνο σε ένα δωμάτιο… Υπάρχουν τόσα πολλά νεκρά φίδια, κάποια που πέθαναν πρόσφατα και άλλα πριν από μήνες. Το σπίτι είναι γεμάτο ποντικούς και αρουραίους, κάποια από τα τρωκτικά είναι κλεισμένα σε δοχεία αποθήκευσης και τρώνε το ένα το άλλο λόγω έλλειψης τροφής».

Μετά το καθάρισμα σε δύο από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού, οι Αρχές εντόπισαν 66 νεκρούς πύθωνες και 50 ζωντανούς, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος είχε μήκος σχεδόν δύο μέτρα.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο