Αλιγάτορας κατασπαράζει… αλιγάτορα

Δείτε το βίντεο με την αγριότητα της φύσης


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
20:29
14/04/2016
Αλιγάτορας κατασπαράζει... αλιγάτορα
3
loading

Συχνά η μητέρα φύση, μάς υπενθυμίζει ότι έχει τους δικούς της κανόνες οι οποίοι ενίοτε μπορεί να είναι σκληροί και βάναυσοι. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι κι αυτός ο αλιγάτορας που προβαίνει σε κανιβαλισμό, καθώς κατασπαράζει έναν άλλο μικρότερο αλιγάτορα σε περιοχή της Φλόριντα.

Το βίντεο τράβηξε και ανέβασε στο Youtube ο Alex Figueroa ο οποίος βρέθηκε τυχαία μπροστά στο θέαμα. Το θηρίο αρπάζει το μικρότερο ερπετό και το καταβροχθίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων έτυχε να βρεθούν στο σημείο και απαθανατίζουν τη στιγμή.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ερευνητές από την Φλόριντα οι οποίοι ασχολούνται με αυτό το είδος, οι αλιγάτορες κάποιες φορές μπορεί να προβούν σε κανιβαλισμό με σκοπό τον έλεγχο του πληθυσμό τους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό. Σε κάποιες περιπτώσεις αφού σκοτώσουν το θήραμά τους, το φυλάνε σε ένα σημείο μέχρι να μαλακώσει και να το κατασπαράξουν.

Σύμφωνα με τον άνδρα που τράβηξε το βίντεο, ο συγκεκριμένος αλιγάτορας είχε μήκος πάνω από 3 μέτρα, ενώ το άλλο ζώο ήταν αρκετά μικρότερο.

Δείτε το βίντεο...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Ερτις

  Να μην περνάει κατα τύχη ο τριπρέτος απο εκεί...

 2. avatar Κωστας 14

  Φρίκη,ούτε οι τράπεζες στήν Ελλάδα δέν τα κάνουν αυτά...

  1. avatar tzafar1

   Κωστας 14
   Φίλε μου πότε ήταν η τελευταία φορά που πέρασες από τράπεζα;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει