Δυναμική επιστροφή στα μουσικά δρώμενα έχει κάνει η Ελένη Φουρέιρα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, καρπού του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια επιστρέφει στη μουσική στις 19 Ιουνίου όπου και θα ανέβει στην σκηνή των MAD VMA 2023.

Η τελευταία μεγάλη επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα έχει καταφέρει να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της και να ανεβάσουν το τραγούδι της στην πρώτη θέση των trends του YouTube. Πρόκειται για το «Poli_Ploki» το οποίο έχει δεχθεί βροχή από σχόλια για τον ξεσηκωτικό ρυθμό του αλλά για τους στίχους του που φέρουν την υπογραφή της ίδιας της τραγουδίστριας σε συνεργασία με την Λίλα Τριάντη.

Το «Poli_Ploki», που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνεται στο ομότιτλο album της Ελένης Φουρέιρα και συνεχίζει το σερί των επιτυχιών. Μεταξύ άλλων, το «Poli_Ploki» έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις και no1 trend στο YouTube, όπου μετρά 3,5 εκατομμύρια views. Παράλληλα, ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay, έγινε viral στα social media και club anthem.

Τώρα, το «Poli_Ploki», σε μουσική Beyond κι Ελένης Φουρέιρα και στίχους Ελένης Φουρέϊρα και Λίλας Τριάντη, έρχεται να μας ξεσηκώσει ξανά, μέσα από το remix που επιμελήθηκε ο Αντώνης Δημητριάδης, ένας DJ με αμέτρητες ώρες στα decks, επιτυχημένες performances σε Ελλάδα και εξωτερικό και συνεργασίες με Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες.

Spotify: https://spoti.fi/3MbXyoi
iTunes/Apple Music: https://apple.co/42z34XO
Deezer: https://bit.ly/42DwSCq