Τρόμαξε τους θαυμαστές του ο Post Malone, ο οποίος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Σεντ Λούις το βράδυ του Σαββάτου. Ο Αμερικανός ράπερ, παραπάτησε και έπεσε στη σκηνή την ώρα που ερμήνευε το «Circles».

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Twitter, η στιγμή της πτώσης του είναι πραγματικά τρομακτική και ο Post Malone φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο. Ωστόσο, λίγο μετά σηκώθηκε και αποχώρησε από τη σκηνή με τη βοήθεια των γιατρών, διαβεβαιώνοντας το κοινό πως θα αποσυρθεί στα παρασκήνια μόνο για λίγα λεπτά μέχρι να συνέλθει. Ένας μάρτυρας είπε στο ΤΜΖ ότι τα πόδια του έτρεμαν ασταμάτητα.

Όντως, περίπου ένα τέταρτο αργότερα, επέστρεψε στη σκηνή και ευχαρίστησε τον κόσμο που περίμενε υπομονετικά και δεν έφυγε.

Μετά το τέλος της συναυλίας ο ράπερ ευχαρίστησε το κοινό ξανά με ανάρτησή του στο Twitter και είπε πως πήγε στο νοσοκομείο και πήρε παυσίπονα για να συνεχίσει την περιοδεία του.

Ο νεαρός ράπερ εξήγησε πώς έγινε το ατύχημα λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια του σόου, κάποια στιγμή ανοίγει η σκηνή για να βγει η ορχήστρα, κάτι που ξέχασε και γι’ αυτό… γκρεμοτσακίστηκε! Δεσμεύτηκε επίσης ότι την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί το Σεντ Λούις, θα δώσει ένα μεγαλύτερο σόου για να «αναπληρώσει μερικά τραγούδια που δεν ακούστηκαν».