Το πρώτο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ «Montage of Heck» για τη ζωή του Κερτ Κομπέιν, έκανε το ντεμπούτο στο διαδίκτυο. Το φιλμ είναι εγκεκριμένο από την οικογένεια του αυτόχειρα μουσικού, frontman των Nirvana και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Sundance Film Festival.

Το τρέιλερ δείχνει πλάνα του Κομπέιν ως μικρό παιδί, δεδομένου ότι ακολουθεί τη ζωή του από ένα προβληματικό έφηβο σε έναν νεαρό άνδρα που κατακτά την επιτυχία μέσω της grunge μπάντα του, τους Nirvana.

Στο δυο λεπτών και 31 δευτερολέπτων τρέιλερ, δείχνει επιπλέον τον προσωπικό πόνο του Κομπέιν μετά το διαζύγιο των γονιών του όταν ήταν σε ηλικία 7 ετών, και την επιθυμία του να δημιουργήσει την δική του οικογένεια-όπως πράγματι έπραξε με τη γυναίκα του Κόρτνεϊ Λοβ και την κόρη τους, Φράνσις Μπιν.

«Ήμασταν το μόνο που είχε», ακούγεται να λέει η Λοβ στο βίντεο, σε ένα απόσπασμα με εκείνη, τον Κομπέιν και το μωρό τους να περνούν ανέμελες στιγμές στο μπάνιο. Το ντοκιμαντέρ θα αρχίσει να προβάλλεται στο εξωτερικό, τις επόμενες εβδομάδες (4 Μάϊου στη Βρετανία).