Μία live-action σειρά βασισμένη στο γνωστό παιχνίδι Dungeons & Dragons ετοιμάζει όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr η εταιρεία Hasbro σύμφωνα με την εκδοτική εταιρεία του παιχνιδιού, Wizards of Coast. O CEO της Hasbro, Brian Goldner δήλωσε ότι το Entertainment One, το στούντιο το οποίο ανήκει στην Hasbro έχει ξεκινήσει την διαδικασία δημιουργίας της σειράς εξετάζοντας διαφορετικές προσεγγίσεις για το πως θα μεταφερθεί το γνωστό παιχνίδι στην μικρή οθόνη.

Αυτό γίνεται διότι υπάρχει αρκετό υλικό και πλούσια μυθολογικά στοιχεία όπως δήλωσε ο Golder, κάτι το οποίο βέβαια έχει προκαλέσει και τεράστιο ενδιαφέρον από τις παγκόσμιες συνδρομητικές υπηρεσίες για να αναλάβουν την διανομή της σειράς.

Η σειρά λοιπόν προστίθεται σε ένα ακόμη live-action project από την εταιρεία καθώς να θυμίσουμε πως η ταινία D&D έχει περάσει αρκετά στάδια παραγωγής έχοντας αλλάξει αρκετούς σκηνοθέτες, σεναριογράφους και studios από το 2015! Η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021 αλλά θα καθυστερήσει λόγω της πανδημίας με ημερομηνία κυκλοφορίας πλέον τον Μάϊο του 2022.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγο αργότερα από την είδηση ότι τα έσοδα της εταιρείας Hasbro από τα προϊόντα του D&D αυξήθηκαν κατά 20% φέτος λόγω της καραντίνας αλλά και καινούργιων ψηφιακών προϊόντων που έγιναν διαθέσιμα όπως για παράδειγμα το PC game Baldur’s Gate.