Η Μαντόνα έκατσε στην καρέκλα του σκηνοθέτη και δημιούργησε μια ταινία με θέμα την αγάπη και την αναζήτηση του έρωτα που θυμίζει την «Εξιλέωση» και το «Λόγο του Βασιλιά». Το αποτέλεσμα της δημιουργίας θα κρίνει το ελληνικό κοινό από τις 15 Μαρτίου όποτε και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις σκοτεινές αίθουσες η ταινία «W.E.».

Ο τίτλος «W.E.» προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων των δύο πρωταγωνιστικών ηρώων, της Γουόλις Σίμσον και του βασιλιά Έντουαρντ. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την κακοποιημένη και απογοητευμένη Γουόλι, την οποία υποδύεται η Άμπι Κόρνις. Πρόκειται για μια γυναίκα που ζει στο Μανχάταν, εγκλωβισμένη σε ένα δυστυχισμένο γάμο.

Η τραγική της ιστορία, οδηγεί σε ταύτιση με τη συνονόματη Γουόλις Σίμσον, την αμερικανίδα ζωντοχήρα που κατάφερε να γοητεύσει τον άνδρα που έμελλε να γίνει ο βασιλιάς της Αγγλίας (Τζέιμς Ντάρσι), ο οποίος με τη σειρά του, απαρνήθηκε τον θρόνο για χάρη της.

Η Γουόλις, ως δούκισσα του Ουίνσδορ, πέρασε την υπόλοιπη ζωή της στην αχλή της κοινωνικής εξορίας. Με πηγή έμπνευσης την αποφασιστικότητα της δούκισσας να κυνηγήσει τον έρωτα της ζωής της, η Γουόλι θα βρει καταφύγιο στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα, ο οποίος της προσφέρει μιαν άνευ όρων αγάπη που την απελευθερώνει.

Ακολουθούν φωτογραφίες καθώς και το trailer της ταινίας…