Η ταινία της Barbie με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling ξεκίνησε να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους, με τις προσδοκίες που υπάρχουν για την πορεία της να είναι πολύ μεγάλες.

Η ηθοποιός από την Αυστραλία, που είναι και παραγωγός της ταινίας, υποσχέθηκε στη Warner Bros τεράστια εισπρακτικά νούμερα. Συγκεκριμένα, εάν το στούντιο την άφηνε να βγάλει στην οθόνη την ιστορία που ήθελε και να την ταιριάξει με έναν ατρόμητο σκηνοθέτη, τότε η ταινία Barbie θα μπορούσε να γίνει ταινία του ενός δισ. δολαρίων. Και έτσι έγινε αφού η Greta Gerwig του «Lady Bird» ανέλαβε την σκηνοθεσία, σε σενάριο του οσκαρικού Noah Baumbach (Marriage Story), ένα αναμφίβολα ισχυρό στα χαρτιά δίδυμο.

Μέσα από τα όσα ανέφερε για το pitch της στην Warner, έγινε γνωστό ότι το κόστος παραγωγής έφτασε γύρω στα 145 εκατ. δολάρια, κάτι που του δίνει τη στάμπα της υπερπαραγωγής. Βάσει των αναλυτών υπάρχουν προσδοκίες να κάνει άνοιγμα στις αίθουσες για το πρώτο Σαββατοκύριακο της τάξης των 165 εκατ. δολαρίων, υπερκαλύπτοντας έτσι το budget της.