«Τι είναι η ζωή; / Μια βόλτα μικρή / Και για όσα δεν αντέχω, τι φταις κι εσύ / Να κοιμάμαι βαθιά / Να γεράσω γλυκά / Μόνο αυτά ονειρεύομαι πια». Με αυτές τις λέξεις ξεκινά το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ της Μαρίζας Ρίζου, «Το χωριό». «Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα ok και αποδεκτά. Σας περιμένω, σας περιμένουμε!», είχε η Μαρίζα Ρίζου στο προσωπικό μήνυμα για τη ζωντανή εμφάνισή της στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Και όσο βρέθηκαν εκεί αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω.

Η τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτρια, που αγαπάει τα live γιατί είναι ένας απρόβλεπτος, ζωντανός οργανισμός, με άλλη ενέργεια κάθε βράδυ, σε άλλο μέρος, με άλλη θέα και άλλη αύρα, εισέπραξε αποθεωτικά σχόλια για άλλη μία φορά για την πρωτοβουλία της να τραγουδήσει με ταυτόχρονη απόδοση στη νοηματική γλώσσα στη συναυλία της.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει ανοίξει εδώ και καιρό τον δρόμο προς τη συμπερίληψη κωφών και βαρήκοων στη μουσική εντάσσοντας διερμηνείες στα live shows της.

Η κίνησή της σχολιάστηκε με τα πιο θετικά σχόλια από ανθρώπους που… αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της κάνοντας λόγο για ένα ελπιδοφόρο «αύριο» που δεν θα αποκλείει κανέναν από τη μαγεία της μουσικής.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΙΝΚΛΟΥΣΙΒ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κ μετά λέγαμε για τη μεταφράστρια της Ριάννα!!! Η κοπέλα δίνει ρέστα !!

Επιτέλους μια καλλιτέχνης με ποιότητα και κοινωνικό ενδιαφέρον. Στην Αγγλία είδα πρώτη φορά συναυλία με μετάδοση στν νοηματική. Μπράβο 😁

Μανουέλα Καγιοπουλου η διερμηνέας, να την ψάξετε, έπεσε στο καζάνι με τη νοηματική όταν ήταν μικρή. είναι εξαιρετική σε συναυλίες, σε stand up comedy.

Απ τις καλύτερες Εμπειρίες που έχω ζήσει !ΜΑΡΙΖΑ ON

Συγγνώμη αλλά αυτό είναι φανταστικό και μοναδικό και πολύ ελπιδοφόρο! Χίλια μπράβο!

πόσο μου αρέσει αυτή η γυναίκα

Μαρίζα και Μανουελα μπράβο σας!!!!

συγχαρητήρια σε λατρεψα περισσότερο να ξέρεις..

Τόσο ΥΠΕΡΟΧΟ!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!

Το βίντεο από τη συναυλία της στο Βεάκειο ανέβηκε στο TikTok και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.

@efstathiia

«Γιατί το σεξ είναι μια άλλη ιστορία» #marizarizou #veakeiotheatro

♬ original sound – efstathia