Η ιστορική Κεντρική Αγορά της Αθήνας ανοίγει τις πόρτες της γι’ άλλη μια φορά για να υποδεχθεί τους απανταχού food, music & art lovers οι οποίοι έχουν βρει το δικό τους σημείο συνάντησης.

Ένα διαφορετικό project, το Σymposio Festival, που αγαπά τις αντιθέσεις και συνδυάζει αρμονικά την urban αισθητική με τις τέχνες, την υψηλή γαστρονομία με το street food και την όπερα με τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, ετοιμάζεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Το Σymposio Festival δεν είναι μια ακόμα γιορτή αλλά μια εμπειρία σύγχρονης Διονυσιακής γιορτής που παρασύρει σφαιρικά τις αισθήσεις και προσεγγίζει πολύπλευρα την διασκέδαση.

 Έργα τέχνης, live performances και multi culture food pairing, είναι μερικά από όσα πρόκειται να απολαύσουν όσοι βρεθούν αυτήν την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, στο 3ο κατά σειρά Σymposio.

Τα food kiosks, στημένα στη θέση των συνηθισμένων πωλητών, πολλαπλασιάζονται και φέρουν περισσότερες street food & delicatessen επιλογές. Φυσικά, και αυτήν την φορά οι γαστρονομικές προτάσεις ακολουθούν την φιλοσοφία του food pairing για μία εκρηκτική επίγευση.

Table Bookings: 2160707026 – Καθημερινά: 12:00-16:00