Οικογενειακούς λόγους επικαλέστηκε η Νένα Μεντή η οποία αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση «Βρυκόλακες» του Εθνικού Θεάτρου. Η πρεμιέρα της παράστασης, εξαιτίας της αποχώρησης της Νένας Μεντή μετατέθηκε για τις 9 Νοεμβρίου ενώ ανακοινώθηκε και το όνομα της αντικαταστάτριας της.

Το ρόλο τον οποίο θα υποδυόταν η Νένα Μεντή, αναλαμβάνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου αναφέρει:

«Βρυκόλακες» του Χένρικ Ίψεν | Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Ανακοινώνεται ότι, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους η κ. Νένα Μεντή αντικαθίσταται από την κ. Ναταλία Τσαλίκη. Η πρεμιέρα της παράστασης μετατίθεται στις 9 Νοεμβρίου 2022.

Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός 20 ημερών, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί μέσω τηλεφωνικού κέντρου και διαδικτυακά από την www.ticketservices.gr.

Τα εισιτήρια από την προσφορά του early bird μπορούν να εξαργυρωθούν ή και να μεταφερθούν (χωρίς αλλαγή στο αντίτιμο) για οποιαδήποτε παράσταση της παραγωγής «Βρυκόλακες» από τις 9 έως τις 27 Νοεμβρίου 2022 και από τις 18 έως τις 29 Ιανουαρίου του 2023.