Με την παρουσία βετεράνων και νέων πρωταγωνιστών έκανε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες η τελευταία ταινία του Jurassic World με τίτλο «Κυριαρχία».

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την καταστροφή της νήσου Νούμπαρ και οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Άνθρωποι και ζώα προσπαθούν να καθορίσουν μια για πάντα το ποιος θα παραμείνει ο κορυφαίος κυνηγός σε έναν πλανήτη με πολύ εύθραυστη ισορροπία.

Παλιοί και νέοι ηθοποιοί συμπληρώνουν το καστ του τελευταίου μέρους της δεύτερης τριλογίας με τίτλο Jurassic World – «Κυριαρχία» και οι φανατικοί του franchise ταινιών περιμένουν με αγωνία τις νέες περιπέτειες των δεινοσαύρων.

Τα προϊστορικά τέρατα δεν ζουν πλέον σε περιορισμό αλλά περιφέρονται σε ολόκληρο τον κόσμο, σκορπώντας τον τρόμο στο ανθρώπινο είδος.

Στη νέα ταινία εμφανίζονται και πάλι η Λόρα Ντερν και ο Σαμ Νιλ όπως και ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ που επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την πρώτη ταινία του 1993.

«Και οι δύο (η Ντερν και ο Νιλ) είναι καταπληκτικοί φίλοι, υπέροχοι άνθρωποι που γνώριζα και άλλαξαν τη ζωή μου επειδή τους γνώριζα όλα αυτά τα 30 χρόνια. Και μετά παίξαμε σε μια ταινία τότε με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και ήμασταν σε μια ταινία που τράβηξε την προσοχή του κόσμου και τον διασκέδασε» ανέφερε ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ.

Από την πλευρά της η Λόρα Ντερν σημείωσε πως «αυτό για το οποίο είμαι τόσο ευγνώμων και γιατί ένιωσα τόσο προνομιούχα που επέστρεψα ως δρ Έλι Σάτλερ, είναι ότι έχει ένα βαθιά ριζωμένο περιβαλλοντικό μήνυμα όπως και ολόκληρο το franchise, γιατί τελικά πρόκειται για την εταιρική απληστία και την προηγούμενη εξαφάνιση».

T

Από την δεύτερη τριλογία επανέρχονται ο Κρις Πρατ και η Κλερ Ντέαρινγκ.

Η νέα ταινία, περιλαμβάνει πολλά εντυπωσιακά οπτικά εφέ που αποτελούν πόλο έλξης για τους φαν του είδους.