Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι κυριολεκτικά αγνώριστος στο ρόλο του Λέοναρντ Μπερνστάιν, τον οποίο ερμηνεύει στη νέα ταινία του Netflix, «Maestro».

Η φωτογραφία του άντρα με τα λευκά μαλλιά και τα γυαλιά που καπνίζει, είναι πολύ γνωστή, είναι ο διάσημος συνθέτης Λέοναρντ Μπερνστάιν σε μεγάλη ηλικία. Ή μήπως όχι; Ή μήπως είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ κάτω από το πολύ επιτυχημένο μακιγιάζ;

Στην ταινία «Maestro», το βιογραφικό δράμα του Netflix, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Οι φωτογραφίες που ανέβασε το δίκτυο στο Twitter δείχνουν την εκπληκτική μεταμόρφωση του Κούπερ και την απίστευτη σημασία που δόθηκε και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Κούπερ και ως νεαρό Μπερνστάιν με τη σύζυγό του.

Ο 47χρονος Κούπερ είναι και σκηνοθέτης της ταινίας, η οποία έρχεται μετά την τεράστια επιτυχία του «A Star is Born». Μαζί του πρωταγωνιστεί η Κάρεϊ Μάλιγκαν στο ρόλο της συζύγου του Μπερνστάιν, Φελίσια Μπιντεαλέγκρε.

Θρύλος στον κόσμο του μουσικού θεάτρου, ο Μπερνστάιν είναι κυρίως διάσημος για τη μουσική που έγραψε για το «West Side Story» το θεατρικό που ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ το 1957, έγινε ταινία το 1961 και ξανά από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ πρόσφατα. Ο Μπερνστάιν πέθανε το 1990 σε ηλικία 72 ετών.

Δεν ξέρουμε πολλά ακόμη για την ταινία «Maestro», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2023. Το IMDb αναφέρει ότι είναι «η σύνθετη ιστορία αγάπης του Λέοναρντ και της Φελίσια, μια ιστορία που κρατάει 30 χρόνια, από τη στιγμή που γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι, το 1946, τους δύο αρραβώνες τους, τον 25ετή γάμο τους και τρία παιδιά».

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Μάρτιν Σκορσέζε είναι παραγωγοί της ταινίας.