Πώς θα σας φαινόταν ένα δείπνο με θέα Ακρόπολη, Λυκαβηττό και Γκάζι ή μια βραδινή έξοδος με cocktails που φέρουν την υπογραφή της ταλαντούχας ομάδας του MoMix bar 50 μέτρα πάνω από το έδαφος;

Σαρανταπέντε μεγάλες πόλεις στον κόσμο φιλοξενούν το Dinner in the Sky που απ’ ό,τι έχει αποδείξει θεωρείται μια από τις αγαπημένες εμπειρίες επισκεπτών και μη. Από φέτος λοιπόν, έχουμε τη χαρά να το απολαμβάνουμε και στην Αθήνα, σε ένα σημείο που μόνο ιδανικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Συγκεκριμένα, στην Τεχνόπολη όσοι αγαπάμε την περιπέτεια, τη γαστρονομία και την πόλη (μας), πλέον μπορούμε να παραδοθούμε σε ένα δείπνο αφ’ υψηλού με συγκλονιστική θέα!

Αποτελώντας μια από τις γοητευτικότερες εμπειρίες στην πόλη, το Dinner in the Sky μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα πλήρες μενού πέντε πιάτων, συνοδευμένο από κρασί και ένα επιδόρπιο έκπληξη, με όλα τους να εκπροσωπούν τη μεσογειακή κουζίνα που εμφανίζει ιδιαίτερη αδυναμία στα ελληνικά προϊόντα. Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε παρά να αφεθούμε στην Αθήνα που από ψηλά μας χαρίζει μοναδικές εικόνες.

Επιπλέον, κάθε Κυριακή έως Πέμπτη μπορούμε να απολαύσουμε ένα nightlife αφ’ υψηλού. Cocktails πολλών αστέρων παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών, ενώ μια συγκλονιστική θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό και Γκάζι έρχεται να συνθέσει την τέλεια βραδιά.

Καθημερινά το ραντεβού για την πιο γευστική σας… πτήση δίνεται στις 19.30, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το δείπνο των 21.30. Η κράτηση είναι απαραίτητη, ενώ μπορείτε να διοργανώσετε «στα ψηλά» και κάποιο εταιρικό event.

Info

Καθημερινά: 19.30, Παρασκευή-Σάββατο: 19.30 & 21.30
Τιμές: 120 ευρώ/ άτομο (δείπνο), 60 ευρώ (cocktails)

Τεχνόπολη, Γκάζι
Τηλ. 210 6753180, 6945 396509
http://dinnerinthesky.gr
www.facebook.com/Dinnerintheskygreece


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!