«Καλοκαίρι στο τέρμα» για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ανεβαίνει στις 12 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
20:22
11/05/2015
«Καλοκαίρι στο τέρμα» για τον Γιώργο Μαζωνάκη
loading

Το «Παράξενο με μένα», το καινούργιο album του Γιώργου Μαζωνάκη που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας τριλογίας που ξεκίνησε με τα «Ίσια ανάποδα» και συνεχίστηκε με το «Λείπει πάλι ο Θεός».

Πρόκειται για μια μακρά περίοδο επιτυχιών με τραγούδια σταθμούς και ταυτοχρόνως με την κατάκτηση μιας ωριμότητας που συμβαδίζει με την ολοένα αυξανόμενη λαμπερή παρουσία του τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πάνω στο stage δίνει όλο τον εαυτό του ενώ το καινούργιο album ολοκληρώνει μια περίοδο και ορίζει την έναρξη μιας καινούργιας. Η φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία περιλαμβάνει εμφανίσεις σε ανοικτά θέατρα και club σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και μεγάλα φεστιβάλ.

Αφετηρία το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο Βύρωνα την Παρασκευή 12 Ιουνίου όπου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε μια μεγάλη συναυλία-σταθμό.

Με το φετινό του summer tour «Καλοκαίρι στο τέρμα» ο Γιώργος Μαζωνάκης για μια ακόμη φορά δημιουργεί τη δική του μοναδική κατάσταση στο χώρο του τραγουδιού και του θεάματος.

Μαζί του η Μαλού, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία της «Μια φορά στο τόσο» και έχει ήδη ξεχωρίσει για το ταλέντο και τη φρέσκια παρουσία της.

Ώρα έναρξης: 21.30

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει