Το καλοκαίρι θα το περάσουμε πίσω από μια σκηνή, κοιτάζοντας ψηλά τους καλλιτέχνες… Ποιος μίλησε για διακοπές εξάλλου; Το Ejekt Festival, πιστό στους θαυμαστές του, παρουσιάζει μια σειρά από αξιόλογους καλλιτέχνες, που θα δώσουν δυναμικό παρόν στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Στις 15 Ιουλίου, προετοιμαστείτε για Parov Stelar, Steve Aoki, Kadebostany, Glasvegas, Moon Duo.

Parov Stelar

Ο λατρεμένος από το ελληνικό κοινό καλλιτέχνης – που κάνει εύκολα sold-out τους συναυλιακούς χώρους στους οποιους εμφανίζεται και είδε τους τρεις τελευταίους δίσκους του να σκαρφαλώνουν στο τοπ 10 των charts μας – θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του μεγάλου φεστιβάλ του καλοκαιριού για να παρουσιάσει δίπλα στη θάλασσα τις μεγάλες επιτυχίες του που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας. Αυτή θα είναι η μοναδική συναυλία του Parov Stelar στην Ελλάδα για φέτος!

Βάλτε τα χορευτικά παπούτσια σας και ετοιμαστείτε για «Booty Swing», «Matilda», «The Princess», «The Sun», «Catgroove», «The Phantom», «The Mojo Radio Gang», «Chambermaid Swing» και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του Parov Stelar, καθώς και – σε πρώτη παρουσιάση – κομμάτια από τον νέο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!



Steve Aoki

Η καριέρα του χτίστηκε πάνω στις εκρηκτικές εμφανίσεις του, στις οποίες επικρατεί πανικός: ο Steve Aoki ενσαρκώνει όσο κανείς τον ιδανικό DJ της τελευταίας δεκαετίας, ο οποίος κατορθώνει να ξεσηκώνει το κοινό με την μουσική του, αλλά και να το κάνει να ξεφαντώνει με την ξέφρενη ενεργητικότητά του επί σκηνής.

Από την εποχή της έκρηξης των blogs και της δισκογραφικής εταιρείας του Dim Mak ως σήμερα που είναι πια ένας από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, ο Aoki έχει μαζέψει πολλούς «τίτλους τιμής»: έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα όπως οι will.i.am, Linkin Park, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Laidback Luke, Lil Jon, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και υποψηφιότητες από έγκριτα περιοδικά (DJ Mag, κλπ) και θεσμούς (Grammy, κλπ), τα music videos του συγκεντρώνουν πολλά εκατομμύρια views στο youtube, ενώ έχει κερδίσει μέχρι και βραβεία Guinness!



Kadebostany

Η σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο ελληνικό κοινό και τους Kadebostany είναι εντυπωσιακή. Οι επανειλημμένες sold-out εμφανίσεις τους στην χώρα μας και η αγάπη που τους έχουν δείξει τα καλά ραδιόφωνα της χώρας δείχνουν ότι το συγκρότημα από την μαγική «Δημοκρατία του Kadebonstan» έχει κερδίσει τις καρδιές μας για τα καλά.

Και πώς να μην γίνει αυτό, όταν τα τραγούδια που μας χαρίζουν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο; Το «Walking With A Ghost» με το οποίο μας πρωτοπαρουσιάστηκαν, η καταπληκτική διασκευή του «Crazy In Love» της Beyonce (που της άρεσε τόσο πολύ, ώστε να τη χρησιμοποιήσει για το soundtrack της εξαιρετικά επιτυχημένης ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι») και το πιο πρόσφατο «Castle In The Snow» έχουν εκατομμύρια views στο youtube και βρέθηκαν στις κορυφές του airplay των ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών για μήνες!

Στο Ejekt θα εμφανιστούν επίσης οι Moon Duo, το ψυχεδελικό-ροκ side project του περίφημου Ripley Johnson (των Wooden Shjips) και της Sanae Yamada και η σκοτσέζικη μπάντα Glasvegas.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr