Το «How I Met Your Mother», μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές, αποκτά το δικό του Spin-off με τίτλο «How I Met Your Father». Η υπόθεση ακολουθεί τον χαρακτήρας της Duff όπου θα διηγείται από το μέλλον στον γιο της την ιστορία του πως γνώρισε τον πατέρα του, όπως έγινε με τον Ted Mosby του Josh Radnor στην πρωτότυπη σειρά.

Το cast αποτελείται από την πρωταγωνίστρια Hilary Duff και τους Francia Raisa (Valentina), Suraj Sharma (Sid), Tien Tran (Ellen), Chris Lowell (Jesse) και Tom Ainsley (Charlie).

Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr πως καθώς το Hulu ανήκει ουσιαστικά στην Disney+, στην σειρά θα χρησιμοποιηθεί η ίδια τεχνολογία που εφαρμόστηκε και στο «The Mandalorian» όσον αφορά τις τοποθεσίες και σκηνικά, ώστε οπτικά να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο πιστό στην πρωτότυπη σειρά «How I Met Your Mother». Ένα παράδειγμα αποτελεί και η παραπάνω εικόνα καθώς οι πρωταγωνιστές δεν βρέθηκαν ποτέ στην γέφυρα του Μπρούκλιν καθώς τα γυρίσματα γίνονται στα στούντιο στο Μπέρμπανκ, αλλά και οικονομικά είναι δαπανηρό και λόγω πανδημίας πάρα πολύ δύσκολο. Έτσι λοιπόν με την τεχνολογία αυτή οι παραγωγοί Isaac Aptaker και Elizabeth Berger μπόρεσαν και έφεραν εις πέρας πολλά πλάνα από τοποθεσίες που οι πρωταγωνιστές δεν πήγαν ποτέ.

Η πρεμιέρα της σειράς από το Hulu, αναμένεται στις αρχές του 2022 με την πρώτη season να αποτελείται από 10 επεισόδια.