Το Creme Royale θα γίνει ο προορισμός σας αν αναζητάτε ένα μέρος όπου θα δοκιμάσετε μία από τις πιο γευστικές μπουγάτσες στην Αθήνα με τραγανό φύλλο και πλούσια κρέμα, που σίγουρα θα συμπεριλάβετε στις κορυφαίες επιλογές σας.

Τα καταστήματα της αλυσίδας ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη διακόσμησή τους -θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε κάποιο παριζιάνικο στέκι- και τις γευστικές δημιουργίες που παρασκευάζονται καθημερινά με επιλεγμένες πρώτες ύλες στο εργαστήριο.

Εδώ -εκτός από την περίφημη μπουγάτσα του- θα δοκιμάσετε φρεσκοψημένες χειροποίητες λιχουδιές (η πίτσα και το πεϊνιρλί αποτελούν τις αγαπημένες επιλογές των θαμώνων του), γαλλικό τοστ (croque monsieur), διάφορα σφολιατοειδή, φρέσκα κρύα σάντουιτς ημέρας, σπιτικά γλυκά, όπως διάφορες τάρτες (φράουλα, λεμόνι, καραμέλα, πραλίνα και μπανάνα), γλυκά ταψιού (σοκολατόπιτα, πορτοκαλόπιτα, καρυδόπιτα), όπως επίσης ποικιλίες τσαγιών και ροφημάτων.

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας λειτουργεί στην Καλλιθέα, επί της κεντρικής λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στο Μοναστηράκι, και πιο συγκεκριμένα επί της Αθηνάς, θα βρείτε το δεύτερο και τέλος στην γειτονιά των Πετραλώνων, επί της πολυσύχναστης οδού Θεσσαλονίκης εντοπίζεται το τρίτο μέλος της «οικογένειας».

Tip: Συνώνυμο του Creme Royale η λαχταριστή μπουγάτσα του, και κυρίως εκείνη με τη σοκολάτα! Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στον καφέ.

Info

Καλλιθέα

Καθημερινά: 06.00-01.00

Ελευθερίου Βενιζέλου 136, Καλλιθέα
Τηλ. 210 9512200

Μοναστηράκι

Καθημερινά: 06.00-16.00

Αθηνάς 37, Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ. 210 3211370

Πετράλωνα

Καθημερινά: 06.00-22.00

Θεσσαλονίκης 149, Πετράλωνα
Τηλ. 210 3411370

Τιμές: 3 ευρώ (cappuccino), 2,40 ευρώ (μερίδα μπουγάτσα)
http://cremeroyale.gr


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!