Είναι από τις μεγάλες επιθυμίες των fans του The Walking Dead και φαίνεται πως ίσως πραγματοποιηθεί.

Ο Jeffrey Dean Morgan, ο Negan της σειράς του AMC, μιλώντας στο TVLine άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για ένα spinoff βασισμένο στον χαρακτήρα του (για να μην πούμε πως ουσιαστικά το επιβεβαίωσε).

«Έχουν υπάρξει συζητήσεις με το δίκτυο. Θα δούμε. Ο Negan, βέβαια, θα μπορούσε ακόμη να πεθάνει (πριν τελειώσει η 11η σεζόν) και αυτό θα ήταν ένα πρόβλημα, εκτός και αν υπάρξει ένα prequel. Όμως υπάρχουν ακόμη ιστορίες για να ειπωθούν για τον Negan. Κάπως έτσι, ανοίγουμε παράθυρα σε πολλά σημεία της σειράς, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν μόνα τους σε περισσότερη ιστορία για τον Negan» είπε ο ηθοποιός και αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr.

Όσον αφορά την προτίμηση του ηθοποιού για το τι θα ήθελε να είναι το πιθανό spinoff (prequel ή sequel), αυτή είναι το sequel. «Θα είμαι ειλικρινής. Αν έκανα κάτι παραπάνω, θα ήθελα να προχωρήσω μπροστά με την ιστορία και όχι πίσω. Λάτρεψα το πως δείξαμε την ιστορία του στο “Here’s Negan”. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία σειρά με μικρά επεισόδια για το πως δημιουργήθηκαν οι Saviors, κάτι που θα ήταν ενδιαφέρον. Όμως ανυπομονώ πιο πολύ για την μελλοντική ιστορία» είπε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.