Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο γνωστά στέκια του chic κοινού της Αθήνας, με την πιο γνήσια έκφραση της Japanese Fusion κουζίνας. Ο λόγος για το Inbi, που από τις 17 Δεκεμβρίου μας υποδέχεται πλέον στον ολοκαίνουριο χώρο του στη Γλυφάδα, επί της πολυσύχναστης Λαζαράκη.

Ωστόσο, έχετε ακόμη ένα λόγο για να το επισκεφτείτε και μάλιστα άμεσα. Πιο συγκεκριμένα, το χριστουγεννιάτικο μενού είναι ήδη έτοιμο και το Inbi σας καλεί να περάσετε στον υπέροχο χώρο του μία από τις ομορφότερες νύχτες της χρονιάς.

Η εμπειρία που θα ζήσετε ξετυλίγεται σταδιακά με τις γεύσεις να σας παρασύρουν σε ένα ξεχωριστό ταξίδι που ξεκινά με το θαυματουργό συνδυασμό των Japanese τεχνικών παρασκευής, προσεγγίζει τη nouvelle cuisine και χρησιμοποιεί ως βάση την αξεπέραστη ποιότητα των ελληνικών πρώτων υλών.

Έτσι, το προσεγμένο και άρτιο μενού (80 ευρώ/άτομο) του θα συμπεριλαμβάνει τόνο Zuke Style με αυγοτάραχο-Ρέβα Σάλσα, ορτύκι μαριναρισμένο σε Yuzu Kosho, σαλάτα με σασίμι και Inbi ντρέσινγκ, σολομό με Shiso και σως γιαπωνέζικο δαμάσκηνο, Black Angus Striploin με Ponzu σως και φρέσκια μαύρη τρούφα, ποικιλία sushi, μπάρα σοκολάτας, σος καραμέλας και σορμπέ φρούτα του πάθους.

Tip: Τις αξεπέραστες γαστριμαργικές δημιουργίες συμπληρώνουν ιδανικά, όχι μόνο η ολοκληρωμένη λίστα κρασιών και σάκε, αλλά και τα εξαιρετικά cocktails δια χειρός των Δημήτρη Παπαϊωάννου και Παναγιώτη Φράγκου.

Info

Λαζαράκη 26, Γλυφάδα
Τηλ. 210 8944982
[email protected]
www.inbi.gr
www.facebook.com/InbiAthens

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!