Μέσα από δέκα τραγούδια «που γεννήθηκαν μέσα στους κραδασμούς της εποχής, αλλά και στα όνειρα, τα ακούσματα και τα βιώματα των παιδικών χρόνων» η Ηρώ Σαΐα με το νέο της άλμπουμ μας κάνει συνοδοιπόρους σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο βιώματα και θύμησες.

Τα δέκα τραγούδια από την παραδοσιακή μουσική και τη δημοτική ποίηση τα οποία εμπεριέχονται στο άλμπουμ «Παραδώσου» ερμηνεύει μοναδικά η Ηρώ Σαΐα και μας μεταφέρει στις ρίζες, στη μνήμη, στα βαθιά συναισθήματα και, εν τέλει, στην ίδια μας την ύπαρξη και ταυτότητα.

Το «Παραδώσου» γεννήθηκε μέσα από τη δημιουργική συνύπαρξη της Ηρώς Σαΐα με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη. Η αρχή έγινε με την ομώνυμη θεατρική παράσταση, πριν από δύο χρόνια και συνεχίζεται με το album όπου το παραδοσιακό τραγούδι «ως σκυτάλη “παραδίδεται” στους επόμενους και αποκαλύπτεται εκ νέου. Κάθε φορά ίδιο, αλλά και διαφορετικό, γνωστό, με την έννοια του οικείου, μα και πρωτοφανέρωτο – εντέλει αποκαλυπτικό», όπως σημειώνει ο συνθέτης και ενορχηστρωτής.

Το album «Παραδώσου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής ενώ από τη Δευτέρα 24 Μαΐου θα είναι διαθέσιμο και σε φυσικό προϊόν σε όλα τα καταστήματα πώλησης δίσκων.