Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (24/6), στις 20:30, στην αρένα του esports τουρνουά VALORANT Phase X. Δέκα επαγγελματίες από το χώρο των esports και του livestreaming, μαζί με αγαπημένους content creators, θα παίξουν έναν αγώνα VALORANT, όπου κάθε πόντος (kill) θα αντιστοιχεί σε €5. Στο τέλος του αγώνα το συνολικό ποσό θα κατατεθεί στην ΜΚΟ Liberty Guide Dogs, με στόχο την εκπαίδευση σκύλων-οδηγών για άτομα με αναπηρία όρασης και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η Liberty παρέχει ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους-οδηγούς σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, από το 2018. Περισσότερα για το έργο της ΜΚΟ, πώς να βοηθήσετε ή τι χρειάζεται ένας σκύλος για να γίνει οδηγός, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: libertyguidedogs.com.

Όσο για το ποιοι θα λάβουν μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία, στη μια ομάδα βλέπουμε τρεις κορυφαίους δημιουργούς από το χώρο του YouTube – CaptainPanez, Hackypixelz, Tsach – μαζί με τον πιο επιτυχημένο Έλληνα παίκτη VALORANT, τον Tsack, και τον σταρ του League of Legends, RAZ Kourosh. Στην απέναντι ομάδα συμμετέχουν η Juliaaa05, επαγγελματίας του VALORANT για την ομάδα WLGaming, ο Dom1nant -ίσως ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης League of Legends- ο διάσημος Έλληνας σχολιαστής TheRock7_ μαζί με την live streamer SophieSticateed και τον αγαπημένο από τα βίντεο του στο YouTube, NinjaCakeAssasin.

“Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις νέους ανθρώπους να υποστηρίζουν το σκοπό σου. Νομίζω πως ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς προς όλους τους συντελεστές αυτής της ενέργειας, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω”, δήλωσε ο Γιάννης Κονδράρου, ιδρυτής της Liberty Guide Dogs. 

Στην προσπάθεια αυτή μπορούν να συνεισφέρουν και οι θεατές, καθώς θα υπάρχουν σύνδεσμοι ώστε να καταθέσουν τις δωρεές του προς την ΜΚΟ Liberty Guide and Assistance Dogs

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα προβληθεί ζωντανά στα κανάλια του Gamers Lounge στο YouTube και το Twitch.