Ο Μπραντ Πιτ, ο Μπρους Γουίλις, η Ρις Γουίδερσπουν, ο Σον Πεν και πολλοί ακόμη αστέρες του Χόλιγουντ έχουν κάνει το πέρασμά τους από την διασημότερη τηλεοπτική σειρά των ‘90s. Υπάρχουν, ωστόσο, και οι ηθοποιοί που έπαιξαν γκεστ ρόλους στα «Φιλαράκια» πριν ακόμη γίνουν ευρέως γνωστοί στο κοινό και διαγράψουν πολλά χιλιόμετρα τόσο στην αμερικάνικη τηλεόραση όσο και στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Έλεν Πομπέο

Η ηθοποιός, που έχει κερδίσει ιδιαίτερη δημοτικότητα από την 17χρονη συμμετοχή της στο πρωταγωνιστικό καστ της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Grey’s Anatomy», εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη στη σειρά των «Friends», ως η γυναίκα την οποία είχαν ερωτευτεί τόσο ο Τσάντλερ όσο και ο Ρος με το όνομα Μις Γκόλντμπεργκ. Η εμφάνισή της στη σειρά, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε μόλις ένα χρόνο πριν την ανάληψη του πρωταγωνιστικού ρόλου στο «Grey’s Anatomy».

Κρεγκ Ρόμπινσον

Ο κωμικός ηθοποιός που έγινε ιδιαιτέρως αγαπητός στο κοινό πρωταγωνιστώντας στο «The Office», προηγουμένως είχε παίξει σε μικρούς ρόλους σε διάφορες σειρές. Ανάμεσά τους και τα «Φιλαράκια», όπου υποδύονταν τον υπάλληλο στο γραφείο που η Φοίβη πήγε για να αλλάξει το όνομά της.

Χιου Λόρι

Αν και ο Χιου Λόρι ήταν διακεκριμένος κωμικός στο Ηνωμένο Βασίλειο, σημείωσε διεθνή αναγνώριση ως Dr. House στο «House MD». Το πρώτο του εγχείρημα, ωστόσο, στην αμερικανική τηλεόραση ήταν μέσω των «Friends», ως συνεπιβάτης της Ρέιτσελ στην πτήση προς Λονδίνο για το γάμο του Ρος με την Έμιλι, στον οποίο η Τζένιφερ Άνιστον έκανε την εξομολόγησή της ότι σκοπεύει να διαλύσει το γάμο.

Ντακότα Φάνινγκ

Η Ντακότα Φάνινγκ έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό και κέρδισε ακόμη και τους κριτικούς ήδη από πολύ μικρή ηλικία με τη συμμετοχή της στην υπέροχη ταινία «Το Όνομά μου είναι Σαμ», με πρωταγωνιστή τον Σον Πεν. Ωστόσο, σε ακόμη μικρότερη ηλικία εμφανίστηκε στους «Friends» ως Μακίνζι, το κορίτσι που έμενε στο σπίτι όπου θα μετακόμιζαν ο Τσάντλερ και η Μόνικα.