Μετά την εντυπωσιακή υποδοχή που συνάντησαν οι χειμερινές τους παραστάσεις, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου θα εμφανιστούν αύριο Τρίτη 5 Αυγούστου στον πολιτιστικό χώρο «Μάνος Ελευθερίου», στα πλαίσια του προγράμματος «Σύρος Πολιτισμός» για μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία .

Εκτός από παλιά και αγαπημένα τραγούδια των ερμηνευτών, θα μας δώσουν και μία πρόγευση από την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με τον Γιάννη Κότσιρα και τον στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου.

Ήδη, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το πρώτο τραγούδι από αυτή τη συνεργασία, με τίτλο «Αυτός ο Ήλιος» και συνάντησε την πιο θερμή υποδοχή.

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντήθηκε πρώτη φορά το 2005 με τον Γιάννη Κότσιρα, σε μια συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία, ενώ λίγα χρόνια μετά συνεργάστηκαν ξανά στις παραστάσεις «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι».

Τη Ρίτα Αντωνοπούλου μας τη σύστησε ο Θάνος Μικρούτσικος και είναι τα τελευταία χρόνια σταθερή συνεργάτιδα του, ερμηνεύοντας μοναδικά τα «γυναικεία» τραγούδια του συνθέτη αλλά και σπουδαία λαϊκά, με την ιδιαίτερη φωνή της.

Την παράσταση πλαισιώνουν 6 εξαίρετοι σολίστ:
Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά, ενορχηστρώσεις,
Άκης Κατσουπάκης: πιάνο , ενορχηστρώσεις,
Άκης Γαβαλάς: τύμπανα,
Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο ,
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι,
Κώστας Μιχαλός: κιθάρα,
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Κορρές
Επιμέλεια φωτισμού: Ανδρέας Κούρτης

Ώρα έναρξης στις 21:15