Το newsbeast.gr σας πάει θέατρο. Αυτή τη φορά 10 τυχεροί, που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση θα απολαύσουν το έργο του Γιώργου Χρονά «Η γυναίκα της Πάτρας» στο θέατρο Βασιλάκου με την Ελένη Κοκκίδου.

«Η γυναίκα της Πάτρας» είναι ένα βιβλίο που έγραψε ο Γιώργος Χρονάς, μεταφέροντας τις συνεντεύξεις που πήρε από την Πανωραία, μία διάσημη πόρνη της Πάτρας, η οποία άρχισε να εξασκεί το επάγγελμά της κατά την δεκαετία του ‘50. Η γυναίκα αυτή άνοιξε την ψυχή της στον ποιητή Γιώργο Χρονά, στις αρχές του ‘80, όταν συναντήθηκαν στην Πάτρα και του διηγήθηκε τη ζωή της. Μία ζωή ακραία, σκληρή, βίαιη, τρομαχτική, επικίνδυνη, αλλά ταυτόχρονα γεμάτη πάθος, ορμή και ηδονή.

Πρόκειται για ένα παραληρηματικό μονόλογο μιας παθιασμένης, πονεμένης γυναίκας, που εξομολογείται τη ζωή της και μιλάει για τον πόνο, τη βία, την ηδονή, την αγάπη. Τραγουδάει, χορεύει, κλαίει, γελάει, θυμώνει, προκαλεί. Μία τολμηρή, ανατρεπτική, εκρηκτική παράσταση.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα (από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Δείτε τους όρους της συμμετοχής εδώ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.
Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι κάτωθι:

1. Χρήστος Καραγιάννης
2. Χρήστος Κωστάρας
3. Άγγελος Ξενάκης
4. Ευρυδίκη Κούτρη
5. Άννα Ράπτη
6. Φένια Τσόπλου
7. Νίκος Δουλγεράκης
8. Κων/νος Γκελερης
9. Σταύρος Κολωνιάρης
10. Παναγιώτης Κουγιουμτζής

Δείτε όλους τους διαγωνισμούς του newsbeast εδώ.