Με νέα ιδέα, sci-fi περιεχομένου επανέρχονται οι δημιουργοί του Game of Thrones. Το πετυχημένο δίδυμο των παραγωγών που έφερε στην τηλεόραση τη σειρά που έγραψε ιστορία, David Benioff και Dan Weiss ανακοίνωσε το νέο του τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Όπως αναφέρει το EW, θα συνεργαστούν με τον Alexander Woo (True Blood, The Terror) προκειμένου να μεταφέρουν στην τηλεόραση την τριλογία βιβλίων του Liu Cixin, The Three-Body Problem, το οποίο θα μεταδοθεί στο Netflix. Τα βιβλία αυτά εστιάζουν στην πρώτη επαφή των ανθρώπων με έναν εξωγήινο πολιτισμό.

 

Οι δύο παραγωγοί δήλωσαν σχετικά για το νέο τους πρότζεκτ:

«Η τριλογία του Liu Cixin είναι η πιο φιλόδοξη σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας την οποία έχουμε διαβάσει, που ταξιδεύει τους αναγνώστες από τη δεκαετία του 1960 μέχρι το τέλος του κόσμου, από τη ζωή στη μπλε βουλίτσα μας στα μακρινά όρια του σύμπαντος. Ανυπομονούμε να περάσουμε τα επόμενα χρόνια της ζωής μας ώστε να φέρουμε το πρότζεκτ αυτό στη ζωή για το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο».

Στην ομάδα παραγωγής θα συμμετάσχουν γνωστά ονόματα, όπως ο Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi), ο Μπραντ Πιτ με την εταιρία παραγωγής του Plan B Entertainment και η Bernadette Caulfield (Game of Thrones).

Το κόστος της σειράς, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr φαίνεται πως θα είναι μεγάλο, καθώς το 2018 υπήρξαν αναφορές πως η Amazon Studios σκόπευε να αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς βιβλίων έναντι 1 εκ. δολαρίων. Τον περασμένο Οκτώβριο, Weiss και Benioff είχαν υπογράψει συμβόλαιο αξίας 200 εκ. δολαρίων στο Netflix.