Το μυαλό, όπως και το σώμα, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση. Και ποια καλύτερη «γυμναστική» για το νου από το διάβασμα. Ειδικά σε συνθήκες παρατεταμένου εγκλεισμού όπως αυτές που βιώνουμε, όταν η «γυμναστική» συνδυάζεται με διασκέδαση, ακόμα καλύτερο το αποτέλεσμα.

To newsbeast.gr συνεχίζει τη συνεργασία με τις εκδόσεις Μικρός Ήρως και για τρίτη εβδομάδα, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους εμάς, τώρα που μένουμε σπίτι, να χαρούμε σε ηλεκτρονική μορφή, αγαπημένα κόμικς.

Και όπως σχολιάζουν εύστοχα οι εκδόσεις «όσο η καραντίνα καλά κρατεί, εμείς θα συνεχίσουμε τον χαβά μας. Κόμικς εκδίδουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και βρείτε τρόπους να αξιοποιείτε εποικοδομητικά τον χρόνο σας.

Διαβάστε, ακούστε μουσική, μαγειρέψτε, κάντε γυμναστική. Σύντομα, όλη αυτή η εμπειρία θα αποτελεί παρελθόν και θα πρέπει να δούμε όχι μόνο τι χάσαμε, αλλά και τι κερδίσαμε.

Εμείς και αυτή την εβδομάδα, θα προσπαθήσουμε να χρωματίσουμε ευχάριστα και ξέγνοιαστα τις ώρες σας, προσφέροντας σας τα παρακάτω 7 δωρεάν online κόμικς:

Μπλεκ – Οι Ρίζες Του Καθηγητή Μυστήριου

Τερματοφύλακας… Γιατρός

Το Παιδί Πάνθηρας

Μικρός Ήρως – Ο Ελευθερωτής

Ποπάυ – Ο Αμερικανός Τορ

Girls

Κοκομπίλ – Κόκοσιου (Αδημοσίευτο! Φιλοξενείται στο Μπλεκ #10 που κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου)

Να προσέχετε την υγεία σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Θα τα καταφέρουμε!».

Τα κόμικς θα είναι διαθέσιμα προς ανάγνωση έως και την Πέμπτη 16 Απριλίου και μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Καλό διάβασμα, ψυχραιμία και θετικές σκέψεις!