Διακοπές για πρώτη φορά για το K-Pop συγκρότημα BTS

Ευκαιρία να απολαύσουν όλα αυτά που κάνουν οι όχι τόσο διάσημοι συνομήλικοί τους


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
15:13
12/08/2019
Διακοπές για πρώτη φορά για το K-Pop συγκρότημα BTS
4
loading

Μπορεί στην Ελλάδα ή στις μεγαλύτερες ηλικίες το συγκρότημα BTS από τη Νότια Κορέα να μη λέει πολλά, ωστόσο τα νεαρά μέλη του είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Και γι' αυτό, οι σκληρά εργαζόμενοι 20άρηδες που το απαρτίζουν θα έχουν φέτος την πρώτη τους ευκαιρία, από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν, να κάνουν διακοπές και να απολαύσουν όλα αυτά που απολαμβάνουν ή όχι τόσο διάσημοι συνομήλικοί τους.

Το αγαπημένο συγκρότημα της K-Pop μουσικής ανακοίνωσε ότι μετά την συναυλία στη Σεούλ θα σταματήσει τις εμφανίσεις για κάποιο χρονικό διάστημα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Είναι η πρώτη φορά που τα μέλη του συγκροτήματος θα κάνουν διακοπές από το 2013 που πρωτοεμφανίστηκαν, σύμφωνα με μια δήλωση στο Twitter από την εταιρεία Big Hit Entertainment που εκπροσωπεί το συγκρότημα.

H εταιρεία δήλωσε ότι το διάλειμμα για τα μέλη του συγκροτήματος είναι αναγκαίο ώστε να μπορέσουν να «ξεκουραστούν και να επαναφορτιστούν τις μπαταρίες τους».

«Αυτό θα τους δώσει επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν όλα εκείνα που κάνουν οι 20χρονοι», ανέφερε η Big Hit Entertainment.

Ωστόσο δεν υπήρξε διευκρίνιση για το πόσο θα διαρκέσουν οι διακοπές των μελών του συγκροτήματος.

«Εάν συναντήσετε τυχαία στις διακοπές σας κάποιο μέλος των BTS, σας ζητάμε να είστε διακριτικοί και να σεβαστείτε την ανάγκη τους να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους» έγραψε η εταιρεία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Delluna

  Δεν μπορούσατε να μην ξεκινήσετε χωρίς τη μπηχτη. Δεν λένε πολλά στην Ελλάδα και τις μεγαλύτερες ηλικίες; Άμα δεν ξέρετε ,τι γράφετε τέτοιες γενικεύσεις; Έλεος

 2. avatar Hey

  Καιρός ήταν, από world tour σε world tour πήγαιναν. Όπως η Bighit ενημέρωσε θα σταματήσουν για ένα διάστημα 2 μηνών , αλλά είναι ελεύθεροι να κάνουν solo songs αν το επιθυμούν ή να κρατήσουν την επικοινωνία με το fanbase τους, όπως ήδη κάνουν μέσω streaming και Twitter/Weverse. Παρεμπιπτόντως είναι γνωστοί στην Ελλάδα και ειδικότερα σε ηλικίες 18+.

  1. avatar Ιτσ μι

   Μετα το seul town road του εν που ήταν τελειοοοοοοο

 3. avatar Whalien

  Ποιος σας είπε ότι δεν λένε πολλα οι BTS στην Ελλάδα ή στις μεγαλύτερες ηλικίες; Κάντε έρευνα...Κανένα από τα δυο δεν ισχύει. Ίσα ίσα, έχουν πολλούς fans εδω και παρεπιπτόντως το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού τους είναι άνω των 18.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει