Η προβολή είναι τρισδιάστατη. Εικόνες και μουσική συνδυάζονται με τη μαγεία του κινηματογράφου και της προσομοίωσης και προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης και γνώσης!

To Cinema Park της Odeon άνοιξε τις πόρτες του για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του την Κυριακή 5/9, παρουσιάζοντας τρία διαφορετικά προγράμματα:

-«Ταξίδι στο Σύμπαν», μια μοναδική περιπλάνηση στα μυστήρια του κόσμου και στις μεγάλες προκλήσεις για το μέλλον του πλανήτη μας,
-«Δυνάμεις της Γης», μια ευκαιρία για τους θεατές να γνωρίσουν σε γρήγορη κίνηση και σε όλο τους το μεγαλείο κάποιες από τις διαδικασίες που προκαλούν οι 4 δυνάμεις που κυβερνούν τον πλανήτη μας.
– «Άγρια Φύση», μια ευκαιρία για τους θεατές να συναντήσουν εκπληκτικά ζώα και να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μαζί τους.

Από τις αρχές Οκτωβρίου προστίθεται και μια ολοκαίνουργια θεματική ενότητα, ένα νέο συναρπαστικό θέμα, που δεν πρέπει να χάσουν μικροί και μεγάλοι.
Τα παραπάνω θέματα θα προβάλλονται κάθε Κυριακή, στις 11:00, 13:00 και 15:00.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10€ για τα παιδιά και 15€ για τους ενήλικες. Eπίσης, διοργανώνονται παιδικά πάρτι ενώ από Δευτέρα έως Παρασκευή, πραγματοποιούνται προβολές για σχολεία.