Πριν λίγα χρόνια, έκανε δυναμική είσοδο το πουλάκι τσίου, το οποίο ξεσήκωσε τα πλήθη κι έκανε όλο τον κόσμο να παρασυρθεί στο ρυθμό του. Η μανία με το πουλάκι κατέφτασε και στην Ελλάδα, αγαπήθηκε από τα παιδιά, αλλά και από πολλούς μεγάλους (είχε βέβαια και εκείνους που δεν άντεχαν να το ακούνε), αλλά όπως όλες οι «μόδες» έτσι και το τσίου, σιγά σιγά άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον του.

Το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Stefany Loca. Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά περισσότερο στο εξωτερικό, αποκάλυψε πως δάνεισε τη φωνή της στο Πουλάκι Τσίου, για την ελληνική βερσιόν.

Θυμηθείτε το τραγούδι:

«Εγώ είμαι το Πουλάκι Τσίου. Έγινε τεράστια επιτυχία. Το άκουγα συνέχεια… και οι μαμάδες, και όπου πήγαινα και εκτός δουλειάς και στο σπίτι μου τα ξαδερφάκια μου τα μικρά είχαν το Πουλάκι Τσίου. Μου είχε γίνει εφιάλτης αυτό το τραγούδι. Κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν εγώ. Είχα κάνει κάποιες συναυλίες. Ήταν ωραία εμπειρία», ανέφερε μεταξύ άλλων η νεαρή τραγουδίστρια.