Με νέο άλμπουμ επιστρέφει το 2019 η μπάντα με τα περισσότερα σάουντρακ τη δεκαετία του ’80, οι Huey Lewis and the News, οι οποίοι υπέγραψαν συμφωνία με την BMG.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από τον Huey Lewis στο Σαν Φρανσίσκο το 1979 και έγινε γνωστό με σειρά ραδιοφωνικό επιτυχιών όπως «Heart of Rock & Roll», «I Want A New Drug», «If This Is It», «Do You Believe In Love», «Stuck With You», όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο το Variety.

Η επιτυχία της μπάντας «The Power of Love» το 1985 από την ταινία «Back To The Future» (Επιστροφή στο Μέλλον) ήταν υποψήφια για βραβείο Όσκαρ. Ο Lewis έχει εμφανιστεί στις ταινίες «Short Cuts» και «Duets».

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το νέο μας άλμπουμ και πιστεύουμε ειλικρινά ότι είναι από τις καλύτερες δουλειές μας. Ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει για τους θαυμαστές μας! Είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι που είμαστε με την BMG, που έχει τη φήμη της πρώτης δισκογραφικής εταιρείας» ανέφερε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος.

Οι Huey Lewis and the News αποτελούνται από τους Huey Lewis (φωνητικά και φυσαρμόνικα), Johnny Colla (σαξόφωνο, κιθάρα και φωνητικά), Bill Gibson (ντραμς, κρουστά και φωνητικά), Sean Hopper (πλήκτρα και φωνητικά), Stef Burns (κιθάρες και φωνητικά) John Pierce (μπάσο) με τους Rob Sudduth (σαξόφωνο τενόρο), τον Marvin McFadden (τρομπέτα) και τον Johnnie Bamont (σαξόφωνο βαρύτονο).

Το συγκρότημα είναι μαζί 39 χρόνια. Το τελευταίο άλμπουμ ήταν αφιέρωμα στις επιτυχίες της δισκογραφικής εταιρείας Stax Records με τίτλο «Soulsville».