Το Sophia Enjoy Thinking LIVE συνεχίζει και τον Δεκέμβριο τις μοναδικές εκδηλώσεις του για όλους εσάς που έχετε ανήσυχο πνεύμα.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα Δεκεμβρίου: 

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 19:00 – 20:30

Βραδιά Ποίησης

Η Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη είναι ποιήτρια για την οποία η μεγάλη εικόνα της Ιστορίας του κόσμου μας, χρωματίζεται από τις μοναδικές αποχρώσεις που δίνουν οι πινελιές μικρών ιστοριών των ανθρώπων που την δημιουργούν.

Έχοντας εκδώσει την τρίτη πλέον ποιητική της συλλογή «Η Επιστροφή των Νεκρών», θα μας μιλήσει για την δημιουργική της εξέλιξη και την σύνδεση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού κόσμου.

Η Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και έχει εκδώσει 3 συλλογές ποίησης. Ποιήματά της έχουν φιλοξενηθεί στα Poetry Review, Ofi Press, Balkan Poetry Today, 3AM Magazine, στη Νέα Εστία, στο Φρέαρ και στην Ποιητική, έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, τα ολλανδικά, τα τουρκικά.

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 18:00 – 20:30

The Alkistis Method, Masterclass III – Make Well, Thought-out, Balanced Decisions

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται live την Dr. Alkistis Agio, δημιουργό της μεθόδου The Alkistis Method® «The Most Powerful Method in the World for Self-Leadership»,σε μια από τις 7 μηνιαίες συναντήσεις Masterclass.

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 18:30 – 21:30

Living Postcards: Support the #Makers, the #Movers, the #Doers

Μια γιορτή γεμάτη δημιουργικότητα, χαρά, αισιοδοξία και πολύ design! Η ομιλήτρια της εκδήλωσης, Ιλιάδα Κοθρά, δημιουργός του Living Postcards, θα παρουσιάσει 11 σχεδιαστές που αντιπροσωπεύουν την ελληνική δημιουργικότητα.

Τον Νοέμβριο του 2012 το Living Postcards ξεκίνησε το δύσκολο έργο της συλλογής και παρουσίασης μιας σειράς νέων επιχειρήσεων οι οποίες απεικονίζουν συλλογικά το «Νέο πρόσωπο της Ελλάδας».

Το επόμενο βήμα θα είναι η ανάπτυξη ενός συνεχώς εξελισσόμενου «pop up store» το οποίο θα καταφέρει να μεταφέρει το «Νέο Πρόσωπο της Ελλάδας» σε όλον τον κόσμο.

Το Sophia Enjoy Thinking Live σας περιμένει να ζήσετε μοναδικές στιγμές δημιουργικότητας και πάθους.

Όλα τα events πραγματοποιούνται στον ημιόροφο του καταστήματος.

Ακολουθήστε σε Facebook και Instagram

Επικοινωνήστε μαζί μας

Sophia Enjoy Thinking Live

Pindarou 15 str., 10673, Kolonaki, Athens

Tel.: +30 210 3606930   / Fax: +30 210 940 9940 / Email: [email protected]

sophia.com.gr