Το ΔΗ.ΘΕ.ΘΕ. Πάτρας στο πλαίσιο του θεσμού «Πατρινοί δημιουργοί» και η Σχολή χορού «Χορόδραση», σε συνεργασία με την Θ.Ο.Ε.Π.Π. (Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πάτρας), θα παρουσιάσουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο χοντρούλης και η Τίτη» του Ανδρέα Αδαμόπουλου στο Δημοτικό θέατρο «Απόλλων».

Οι τρεις παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί να δοθούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.

«Ο χοντρούλης και η Τίτη» είναι μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με ζωντανή μουσική, χορό, τραγούδι και φαντασία.

Τη μουσική και τα κείμενα υπογράφει ο Πατρινός μουσικός Ανδρέας Αδαμόπουλος, τη σκηνοθετική επιμέλεια και την κινησιολογία του χορού των χρωμάτων, ανέλαβε ο Διονύσης Βούλτσος, τις χορογραφίες έκανε η Βίκυ Αγόρα και τους φωτισμούς, ο Νίκος Σωτηρόπουλος.

Τον χοντρούλη ερμηνεύει ο Βασίλης Παπαδόπουλος και την Τίτη η Ελένη Χουνουζίδου, μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου της Σχολής χορού «ΧΟΡΟΔΡΑΣΗ». Στο ρόλο του αφηγητή, εμφανίζεται ο Διονύσης Βούλτσος.

Η μουσική ζωντανεύει στη σκηνή με τους Ανδρέα Αδαμόπουλο στο πιάνο, Νίκο Μαυρίδη στο βιολί και Ιβάν Νικολάου στο βιολοντσέλο.

Από τη Σχολή χορού «ΧΟΡΟΔΡΑΣΗ» εμφανίζονται η Λαμπρινή Βαρέλη, η Εύη Δανιά, η Βάσω Μακρή, η Γεωργία Σακκά και σε έκτακτη συμμετοχή, η Μαρίνα Αγγελάτου.

Από μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου της Σχολής χορού «Χορόδραση» και της Θ.Ο.Ε.Π.Π., απαρτίζεται ο χορός των χρωμάτων. Ένα σύνολο ανθρώπων, που χτίζουν ονειρικά στη σκηνή, τον περιβάλλοντα κόσμο των ηρώων, του χοντρούλη και της Τίτης.

Στο χορό των χρωμάτων συμμετέχουν η Μάσιγκα Αδαμοπούλου, η Μαριετίνα Βαρβαρίγου, η Άρτεμις Βούλτσου, η Μαίρη Ζάγκλα, ο Χαράλαμπος Κατραβάς, η Κίρα Μουμλάντζε, η Σοφία Μπάσιου, ο Άκης Νικολόπουλος, η Αναστασία Ντόντη, η Σοφία Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Παπαμέτης και η Γωγώ Τζιώρα.

Πηγή: thebest.gr