Για εφτά χρόνια τα γκάζια των πειραγμένων Χάρλεϊ των «Sons of Anarchy» είχαν γίνει η γλυκιά συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού. Η σειρά που κατάφερε να δώσει στην μηχανοκίνητη συμμορία μία διαφορετική, πιο μοντέρνα πραγματικότητα έχει σίγουρα αφήσει το δικό της στίγμα, τη δική της κληρονομιά στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Τέσσερα χρόνια μετά το τέλος των «Sons of Anarchy», στις τηλεοπτικές οθόνες ήρθαν (για να μείνουν όπως φαίνεται), οι «Mayans M.C.», το spinoff της αγαπημένης σειράς. Η επιτυχία του από τις αρχές έδειξε ότι είναι δεδομένη. Επειδή, όμως, ο παλιός είναι αλλιώς, είπαμε να θυμηθούμε τους 5 παλιοχαρακτήρες των «Γιων της Αναρχίας». Εκείνους που το κοινό λάτρευε να τους μισεί.

Georgio Garuso ( Tom Arnold)

Η πιο απάνθρωπη πράξη του ήταν η δολοφονία της συζύγου του Οτό.

Ethan Zobelle (Adam Arkin)

Ένας κρυφός ναζί μέσα σε ακριβά κοστούμια, ο Ethan Zobelle κατηγορούσε τους «γιους» ότι πωλούσαν όπλα σε μειονότητες.

Damon Pope (Harold Perrineau)

Ήταν κατά πολλούς τρόπους το αντίθετο του Ethan Zobelle, αλλά ήταν και τόσο ίδιοι.

Clay Morrow (Ron Perlman)

Μπορεί πολλοί να μη συμφωνούν με αυτή τη συμμετοχή στο «κλαμπ», αλλά ο Clay, ο πρόεδρος των SAMCRO ήταν ένας σκοτεινός και ανελέητος χαρακτήρας. Και χρησιμοποιούσε μεθόδους της παλιάς σχολής, δηλαδή βία

Agent June Stahl (Ally Walker)

Η πράκτορας June Stahl ήταν, χωρίς αμφιβολία, ο χειρότερος και πιο απεχθής χαρακτήρας που πάντα αντιμετώπιζε τους «γιους». Ήταν υπεύθυνη για πολλές δολοφονίες και ανεξιχνίαστα εγκλήματα.