Ο Νίκος Πορτοκάλογλου επιβιβάζεται στην κιβωτό του Αrk Festival και γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην καθιερωμένη μουσική γιορτή του Σεπτεμβρίου.

Συνοδοιπόροι στο μουσικό ταξίδι της 10ης Σεπτεμβρίου θα είναι oι: Imam Baildi, Maraveyas Ilegal, Wedding Singers, Τιγρέ Σποράκια, Bangies και Nalyssa Green.

Πριν από 30 χρόνια, Φεβρουάριο του ’82, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος των Φατμέ. Ο μαύρος, με το κορίτσι με τον φερετζέ στο εξώφυλλο. Από τότε ακολούθησαν για τον Νίκο Πορτοκάλογλου τριάντα χρόνια δημιουργίας, έμπνευσης και επιτυχίας, τριάντα χρόνια γεμάτα τραγούδια που έμειναν βαθιά χαραγμένα στο συλλογικό υποσυνείδητο, τριάντα χρόνια μιας πορείας με ξεκάθαρο και ισχυρό καλλιτεχνικό στίγμα.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θέλοντας να γιορτάσει τα μουσικά του γενέθλια κυκλοφόρησε ένα επετειακό διπλό c.d. Το πρώτο c.d περιλαμβάνει καινούριο υλικό ενώ το δεύτερο διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του, τραγουδισμένες από ξεχωριστούς εκπροσώπους της νέας κατά βάση μουσικής σκηνής όπως ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας , ο Γιάννης Χαρούλης κ.α.

Με αφετηρία αυτή την νέα κυκλοφορία, ο Νίκος Πορτοκάλογλου συμμετέχει με μια εμφάνιση φορτισμένη από το παρελθόν αλλά και στραμμένη στο μέλλον, για πρώτη φορά στην μουσική γιορτή του ARK FESTIVAL κλείνοντας την πρώτη μέρα του φεστιβάλ.

Ο Νίκος πάνω στην Κιβωτό του ΑRK FESTIVAL ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας, συστήνει τραγούδια από το νέο του album και με ανεβασμένη διάθεση, μια καλοκουρδισμένη μπάντα και την ξεχωριστή Σοφία Σαρρή στο τραγούδι, υπόσχεται μια δυνατή καλοκαιρινή βραδιά μέσα στον κατακλυσμό που μας περιβάλει….ίσως από πείσμα και τρέλα…ίσως γιατί μια μέρα θα πάμε πιο πέρα/ πιό πέρα απ’το τέλος/ μέχρι την αρχή…

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
12 ευρώ (τα πρώτα εισιτήρια) [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ]
15 ευρώ (φοιτητικό)
17 ευρώ (εισιτήριο ημέρας στην γενική προπώληση)
20 ευρώ (εισιτήριο ημέρας στο ταμείο τις ημέρες του φεστιβάλ)
30 ευρώ (εισιτήριο διημέρου)

Εισιτήρια προπωλούνται:
Σε όλα τα καταστήματα Public
Στα ταμεία της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Στο www.viva.gr (τηλ. 13855)

Ειδικά για το κοινό του ARK Festival, το www.viva.gr προσφέρει έκπτωση 10 ευρώ σε όλα τα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με κάθε αγορά εισιτηρίων για το ARK.