Όλο και μεγαλύτερος αριθμός τουριστών στη χώρα μας αναζητεί πλέον ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες.

DSC_68882
Γαστρονομία είναι η τέχνη της παρασκευής και παρουσίασης καλού και νόστιμου φαγητού.
DSC_69702
Ένα καλό γαστρονομικό επίπεδο λοιπόν, αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία των τουριστών και παράλληλα προσελκύει ιδιαίτερα εύπορους τουρίστες, πράγμα το οποίο αποτελεί και τον κύριο στόχο για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.
DSC_68942
Η Yoleni’s προσφέρει στον επισκέπτη της χώρας μας 1500 και πλέον επιλεγμένα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.
DSC_69742
Από σήμερα, το Κέντρο Ελληνικής Γαστρονομίας της Yolenis προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία χρησιμοποιώντας ως βάση τα αγνά υλικά των μικρών παραγωγών σε συνταγές βγαλμένες από τα βάθη της ελληνικής παράδοσης.
DSC_69082
Έξι μαγείρισσες επιλεγμένες από τον πρωτοπόρο της ελληνικής γαστρονομίας, Γιώργο Πίττα έδωσαν τις αυθεντικές συνταγές φαγητών που αποτελούν το κόσμημα των τόπων τους.
DSC_69192
Με την επίβλεψη του σεφ της Yoleni’s, Βαγγέλη Ρώτα, οι συνταγές αυτές εκτελέστηκαν άψογα και προσφέρονται από το Κέντρο Ελληνικής Γαστρονομίας, για να τις απολαύσουν Έλληνες και φυσικά ξένοι επισκέπτες, με τη συνοδεία ποιοτικού ελληνικού κρασιού επιλεγμένου από τις sommeliers της Yoleni’s.
DSC_69162
Έτσι δημιουργήθηκε το «TOPOS» με σχεδιασμό του Γιώργου Πίττα και υλοποίηση του Κέντρου Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s.
DSC_69762
Μια επίσκεψη στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι θα σας επιτρέψει να ζήσετε και εσείς την μοναδική αυτή εμπειρία!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.