Η Nintendo και η Namco Bandai Games Europe επιβεβαίωσαν την μεταξύ τους συμφωνία για τη διανομή του Tekken 3D Prime Edition από την πρώτη. Η αγορά της Ευρώπης θα υποδεχτεί το νέο τίτλο της σειράς στις 17 Φεβρουαρίου του 2012 και σύμφωνα με το deal, η Nintendo θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, το marketing και τη διανομή του game.

Το Tekken 3D Prime Edition παρουσιάζει το διάσιμο King of Iron Fist Tournament να διεξάγεται για πρώτη φορά σε 3D, με τις δυνατότητες λειτουργίας του Nintendo 3DS να προσφέρουν μία πιο ρεαλιστική και δυναμική εμπειρία.
Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερους από 40 χαρακτήρες και να παλέψουν σε ολοκαίνουριες πίστες ή παλαιότερες που έχουν ανασχεδιαστεί ειδικά για το Nintendo 3DS.

Για πρώτη φορά στο νέο φορητό της Nintendo, μία ολόκληρη ταινία CG θα είναι διαθέσιμη μέσα στο cartridge του παιχνιδιού. Πρόκειται για το Tekken: Blood Vengeance, μία παραγωγή της Digital Frontier (Resident Evil: Degeneration, Death Note, Appleseed) σε σκηνοθεσία του Youichi Mouri (εισαγωγικές ταινίες των Tekken 5 και Tekken 6: Bloodline Rebellion).

Πηγή: enternity.gr