Σκηνές από μια ξεχωριστή παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες του Kidom στο Allou! Fun Park με τον τίτλο «Οι βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους».

Η παράσταση είναι βασισμένη στο κλασικό μουσικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ ενώ ο θίασος ντυμένος με εντυπωσιακά κοστούμια θα παρουσιάσει αποσπάσματα και τραγούδια του έργου.

Το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών ανοίγει την αυλαία του την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι, στον παραμυθένιο χώρο του Kidom, όπου και θα ξεχυθεί ο μαγικός κόσμος του παραμυθιού στα πόδια των μικρών θεατών.

Η σκηνοθεσία και η χορογραφία της παράστασης είναι της Σοφίας Σπυράτου η οποία είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του Χοροθεάτρου Ρόες. Το πρωτότυπο κείμενο είναι του Στρατή Πασχάλη, για τη μουσική είναι υπεύθυνος ο Απόλλωνας Ρέτσος και πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι επισκέπτες του πάρκου θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε κλήρωση και να κερδίσουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν την παράσταση που θα ανέβει στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ, από τις 23 Οκτωβρίου.