Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και πλήθος καλλιτεχνών, η Amita Motion γιόρτασε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο Τείχος των Εθνών, στις 16 Σεπτεμβρίου και παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Goin’ Through, Stavento και Τάμτα, Vegas, Otherview και οι Mark Angelo και Shaya.

Η ένταση της μουσικής σε συνδυασμό με τα απίστευτα happening, ξεσήκωσε όσους παρευρέθησαν και φέτος στην εκδήλωση θετικής ενέργειας. Η είσοδος ήταν ελεύθερη και οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα χάρισαν αξέχαστες μουσικές εμπειρίες.

Φέτος και για πρώτη φορά η Amita Motion, έδωσε την ευκαιρία στους νέους να συμμετέχουν στη διοργάνωση της Ημέρας Θετικής Ενέργειας επιβραβεύοντας τους συμμετέχοντες του πιο διαγωνισμού «Amita Motion It’s My Live». Έτσι, με βάση τα αποτελέσματα της μαζικής ψηφοφορίας στα πλαίσια του διαγωνσιμού, επιλέχθηκε το συγκρότημα, «ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΗ», για να ζήσει την παραγωγή της γιορτής λεπτό προς λεπτό. Την εκδήλωση άνοιξαν με μοναδικό τρόπο οι «2 Λάμδα«.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας, η Amita Motion, φρόντισε να κάνει και τη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Αθήνα. Επίσης, για πέμπτη συνεχή χρονιά, προχώρησε και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τη φετινή μεγάλη διοργάνωση.