Με ένα φαντασμαγορικό opening σε μια εντελώς καλοκαιρινή βραδιά με πυροτεχνήματα που χρωμάτισαν τον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ξεκίνησε το Island για το 2016. Είναι βέβαιο πλέον πως το opening του Island είναι θεσμός που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού· μόνο έτσι εξηγείται η ανεπανάληπτη κοσμοσυρροή (τα αυτοκίνητα ξεκινούσαν από την Βουλιαγμένη και έφταναν μέχρι την Βάρκιζα) που δημιουργήθηκε την βραδιά των εγκαινίων. Τo εντυπωσιακό Laser show, τα πλούσια κομφετί, οι καπνοί και η μουσική του καταπληκτικού DJ Sergio από το Tramp του Λονδίνου, ξεσήκωσε τον κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει μέχρι τις 7 το πρωί (αδιανόητο για καθημερινή) δημιουργώντας στο Island μια παραμυθένια ατμόσφαιρα ευδαιμονίας.

Ο εορτασμός του εμβληματικού club, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, διήρκησε όλο το τριήμερο με την ασταμάτητη ροή του κόσμου και τον σπουδαίο Jean Paul Gaultier να δίνει το δυναμικό παρών σαν επίτιμος προσκεκλημένος του opening.

event21

Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι το γεγονός ότι ο κόσμος παρά τις δυσκολίες της χώρας επιβραβεύει την ποιότητα.

Το εμβληματικό club έχοντας στο ενεργητικό του βραδιές που έγραψαν ιστορία, μόνιμες αναφορές στον διεθνή τύπο και λαμπερούς θαμώνες που το λατρεύουν όπως ο Valentino, η Meryl Streep, o Tommy Hilfiger, o Huge Jackman, o Ethan Hawke, η Gloria Gaynor, o Bruce Willis, o Moby, o James Blunt, η Zaz και πολλοί άλλοι, υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά τον κόσμο που επιλέγει να κάνει διακοπές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ήδη τα τελευταία δύο χρόνια, σκάφη δένουν στον κόλπο του Island και ξένοι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στους χώρους μέσω του floating dock.

Ο βραβευμένος chef Νίκος Σκλήρας που εδώ και χρόνια ηγείται της κουζίνας του Island, προτείνει τα μεσογειακά δημιουργικά του πιάτα ενώ το φημισμένο sushi section επιμελείται ο Aracan Joel. Ο έμπειρος mixologist Γιώργος Χαμακιώτης δίνει την νέα γραμμή ανανεώνοντας το menu των cocktails με εξαιρετικές signature προσθήκες.

Κάθε Τετάρτη ο Dj Young, o Dj Hander και οι Playmen θα βρίσκονται πίσω από το booth για τα «Event you ALL» Parties. Τις Πέμπτες οι Ace2Ace (o Johny Gerontakis και ο MC Steve) μαζί με την επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου αναλαμβάνουν να μεταμορφώνουν το Island σε τροπικό προορισμό δίνοντας κάθε φορά ένα ξεχωριστό μουσικό Tropical party. Χορεύτριες, έντονα χρώματα, σκηνογραφικές εκπλήξεις αλλά και tropical cocktails, θα αποτελέσουν την απόλυτη έξοδο για τις Πέμπτες.

Επίσης για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες και για τους επισκέπτες της παραλίας του Island, θα λειτουργεί το C-Lounge, το ιδανικό μέρος για διάλλειμα από τον ήλιο με brunch, δροσερά cocktails και απολαυστικά snacks από το πρωί έως το βράδυ.

Για δεύτερη χρονιά φέτος, μέσα στο club, λειτουργεί το Island Shop ένα boutique concept store με βιβλία, κοσμήματα, ρούχα και καλοκαιρινά αξεσουάρ. Φέτος για τους θαμώνες του Island έχουν εξασφαλιστεί συνεργασίες με συλλεκτικά μαγιό Vilebrequin καθώς και με την Patricia Field στην νέα της σειρά T-shirts ζωγραφισμένα στο χέρι από Αμερικανούς καλλιτέχνες.

event2 event3 event4 event5 event6 event7 event8 event9 event10 event11 event12 event13 event14 event15 event16 event17 event18

event20 event1