Σε τελικές συζητήσεις για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας στη σκοτεινή κωμωδία της Apple Original Films «Outcome» με τους Τζόνα Χιλ (Jonah Hill) και Κιάνου Ριβς (Keanu Reeves) βρίσκεται η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz).

Σε σκηνοθεσία του Χιλ και σενάριο που έγραψε μαζί με τον Έζρα Γουντς (Ezra Woods), το «Outcome» επικεντρώνεται στην ιστορία του Reef (Ριβς), «ενός κατεστραμμένου αστέρα του Χόλυγουντ, που καλείται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και τους δαίμονές του, καθώς και να επανορθώσει μετά τον εκβιασμό που δέχεται μέσω ενός μυστηριώδους βίντεο κλιπ».

Ο Τζόνα Χιλ έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής μαζί με τους Ματ Ντίνες (Matt Dines) και Αλι Γκούντγουιν (Ali Goodwin).

Λεπτομέρειες για τον ρόλο της Ντίαζ δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το 2018 η ηθοποιός αποσύρθηκε από το Χόλυγουντ και ασχολήθηκε με διάφορες άλλες δραστηριότητες, όπως τα δύο βιβλία υγείας και ευεξίας της με τίτλο «The Body Book» και «The Longevity Book» αντίστοιχα, ενώ το 2020 ίδρυσε μια εταιρεία με κρασιά βιολογικής καλλιέργειας με την επιχειρηματία Κάθριν Πάουερ (Katherine Power).

Φαίνεται, όμως, ότι η υποκριτική της έλειψε και επέστρεψε με τη συμμετοχή της στην κωμωδία δράσης του Netflix «Back in Action» με τον Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx), όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Variety».