Έρχεται σαββατοκύριακο και μετά από μια κουραστική εβδομάδα που πέρασες, θέλεις να χαλαρώσεις. Το να μείνεις στο σπίτι και να «λιώσεις» στον καναπέ, είναι και αυτό μια λύση. Αλλά – μεταξύ μας – πόσες φορές το έχεις κάνει, να μείνεις στο σπίτι; Μάλλον, αρκετές.

Γι’ αυτό, ετοιμάσου αυτό το σαββατοκύριακο για μια έξοδο για ποτό. Για χαλαρό ποτό με την παρέα σου ή και το ταίρι σου, σε ήσυχο στέκι, χωρίς βαβούρα. Στην Αθήνα υπάρχουν πολλά ατμοσφαιρικά μπαράκια, με ωραίες μουσικές και προσεγμένους χώρους που θα σας χαλαρώσουν, πραγματικά.

Low Profile

Low Profile

To λέει και το όνομά του. Το Low Profile Whiskey Bar, συγκεντρώνει τους λάτρεις του ουίσκι στον ατμοσφαιρικό του χώρο στη στοά Μπολάνη με τον ευρωπαϊκό αέρα από το 2014 ( μέχρι τότε το βρίσκαμε επί της Λυκαβηττού στο Κολωνάκι). Ένα αυθεντικό μπαρ που ευνοεί την κουβέντα και ξεχωρίζει για τον ενημερωμένο κατάλογο ουίσκι με σπάνιες και επιλεγμένες ετικέτες, κατηγοριοποιημένες βάσει της χώρας προέλευσής τους. Παίζει και ωραίες τζαζ μουσικές.
Βουλής 7, Σύνταγμα

Heteroclito

Από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα wine bars στο κέντρο της πόλης, το σοφιστικέ Heteroclito αποπνέει παριζιάνικο αέρα ενώ τιμά ιδιαιτέρως το ελληνικό κρασί. Εκτός από τον μικρό εσωτερικό του χώρο, διαθέτει λιγοστά τραπεζάκια στον πεζόδρομο της Φωκίωνος.
Φωκίονος 2, Κυψέλη

Ιπποπόταμος

Μετά από σχεδόν 45 χρόνια λειτουργίας, ο Ιπποπόταμος στον πεζόδρομο της Δελφών στο Κολωνάκι, εξακολουθεί να αποτελεί αγαπημένη επιλογή τόσο για την επιμονή του στην πιο χαλαρή φιλοσοφία του, όσο και για τις ποιοτικές υπηρεσίες του. Από τα πιο ιδανικά στέκια για χαλαρό ποτό, αλλά και για ερωτικό ραντεβού.
Πεζόδρομος Δελφών, Κολωνάκι

Black Hole

Με βερολινέζικο αέρα, το Black Hole αποτελεί την ιδανική επιλογή να πιεις χαλαρό ποτό ή μπύρα και να αράξεις με την παρέα σου σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο. Αξίζει να δοκιμάσετε την Black Hole μπύρα. που πολύ μας αρέσει και πολλές ετικέτες από ευρωπαϊκές κι ελληνικές craft μπύρες οι οποίες αυξάνονται και πληθύνονται συνεχώς. Ο χώρος είναι φτιαγμένος για να αράξεις κρατώντας ανά χείρας τον ζύθο τον σωστό, ενώ αν είσαι μουσικόφιλος τότε θα σκάσεις από τη ζήλεια σου παρατηρώντας τη συλλογή βινυλίων του Black Hole που βάζει κάτω πολλά δισκάδικα.
Κυψέλης 25, Κυψέλη