Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Γαλλία είχε ανακοινώσει πως ο Γάλλος τραγουδιστής Silmane θα την εκπροσωπούσε στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Σήμερα, η Γαλλία ανακοίνωσε, επίσης, πως το τραγούδι που θα στείλει στον διαγωνισμό, είναι το «Mon Amour».

Σύμφωνα με το eurovisionworld.com, το «Mon Amour» έχει γραφτεί από τον Silmane, μαζί με τους Yaacov Salah και Meir Salah. Μάλιστα, το «Mon Amour» είναι το πρώτο τραγούδι από όλες τις χώρες, που επιλέχθηκε για να διεκδικήσει την πρωτιά στην Eurovision 2024 στο Μάλμε.

Πρόκειται για μια μπαλάντα με γαλλικό στίχο. Μιλά για τον έρωτα, ενώ μέσα από τους στίχους του, ο Slimane, παρακαλά το ταίρι του να γυρίσει πίσω στο Παρίσι.

Ποιος είναι ο Slimane

Ο 34χρονος Slimane Nebchi είναι Γάλλος τραγουδιστής και συνθέτης. Ξεκίνησε να γράφει τη δική του μουσική και να την ανεβάζει στο διαδίκτυο, ενώ κατάφερε να κερδίσει και το γαλλικό X – Factor, το 2016.

Τώρα, θα επιχειρήσει να φέρει τη νίκη στο Παρίσι, στον τόπο διαμονής του, προκειμένου να διοργανωθεί η Eurovision 2025 στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Ακούστε εδώ το τραγούδι του Slimane: