Έκανε το γύρο της Κρήτης… με κανό

Για να στηρίξει το κέντρο φροντίδας ατόμων με αναπηρία


ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ
22:11
04/08/2011
Έκανε το γύρο της Κρήτης… με κανό
loading

Το μήνυμα της στήριξης του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία, έστειλε κάνοντας κουπί ο χανιώτης, Γιώργος Περράκης.

Με ένα κανό-καγιάκ έκανε το περίπλου της Κρήτης, διανύοντας συνολικά 830 ναυτικά μίλια και μένοντας στη θάλασσα για ένα μήνα.

Το ταξίδι του ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου από το ενετικό λιμάνι των Χανίων όπου και επέστρεψε.

Όπως ο ίδιος είπε, «αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες στο ταξίδι μου αλλά κατάφερα να φθάσω στο χρόνο που από την αρχή είχα προσδιορίσει». Και πρόσθεσε ότι «το εγχείρημα ήταν μεγάλο, αλλά και ο σκοπός του εγχειρήματος ακόμα μεγαλύτερος».

Στο παλιό λιμάνι των Χανίων, τον «αγγελιοφόρο» του Κέντρου υποδέχθηκαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου, γονείς και παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο, καθώς και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής της πόλης.

Στόχος της ενέργειας του Γιώργου Περράκη, ήταν να γίνουν γνωστές σε όλη την Κρήτη οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την στήριξη των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο, και όχι να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου αυτό να ενισχυθεί.

Στο περιθώριο, πάντως, της τελετής υποδοχής η αντιδήμαρχος Χανίων, Χρυσούλα Χατζηδάκη, ανακοίνωσε την ίδρυση γραφείου για την στήριξη Ατόμων με Αναπηρία στο δήμο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει