Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη Village διοργανώνει διαγωνισμό και προσφέρει σε 6 τυχερούς αναγνώστες που θα κληρωθούν, ένα σετ με συλλεκτικό t-shirt και καπέλο, με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «The Hangover Part III» σε DVD και ΒLU-RAY.

H ταινία «The Hangover Part III» κυκλοφορεί σε DVD και σε ΒLU-RAY με πλούσιο έξτρα υλικό, από τις 5 Δεκεμβρίου από την Village.

Δύο χρόνια μετά την Μπανγκόκ, και με το μαγνήτη καταστροφής Λέσλι Τσάο (Κεν Τζεόνγκ) υποθετικά κλεισμένο σε ταϊλανδέζικη φυλακή, ο Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), ο Στου (Εντ Χελμς) και ο Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) ζουν επιτέλους ευτυχισμένες και ήσυχες ζωές, μέχρι που ο καλύτερος τους φίλος Άλαν (Ζακ Γαλυφιανάκης), σταματάει να παίρνει τα φάρμακά του, ξεπερνάει τα όρια και πυροδοτεί μια τελική οδύσσεια κωμικού μακελειού. Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς κρατάει τα καλύτερα για το τέλος σε αυτό το εξωφρενικά αστείο, γεμάτο δράση επικό φινάλε της ασύγκριτης Τριλογίας της Αγέλης.

Το DVD περιλαμβάνει έξτρα σκηνές που κόπηκαν και το ΒLU-RAY περιλαμβάνει πλούσιο έξτρα υλικό ακόμη πιο αστείο και από την ίδια την ταινία:

– Αντικαθιστώντας το Ζακ: Τα μυστικά δοκιμαστικά

Μετά την τεράστια επιτυχία των ταινιών ΤΗΕ ΗΑΝGOVER και ΤΗΕ ΗΑNGOVER PART II, o Τοντ Φίλιπς είχε κουραστεί από τη συμπεριφορά κακού αγοριού του Ζακ Γαλυφιανάκη και μυστικά κάνει δοκιμαστικά σε ηθοποιούς για να αντικαταστήσουν τον Ζακ, αλλάζοντας με αυτόν τον τρόπο την πορεία του Hangover για πάντα.

– Οι πιο τρομερές επικίνδυνες σκηνές της αγέλης

Δες τις μεγαλύτερες επικίνδυνες σκηνές δράσης όλων αυτών των ταινιών, μεταξύ των οποίων το να βρίσκονται επάνω σε εναέρια τροχαλία στη λεωφόρο του Λας Βέγκας και το να κρεμιούνται από μια ταμπέλα του Ceasars Palace.

– Φτάνοντας στα όρια

Το καστ και το συνεργείο ξαναζούν τις εξωφρενικές και αμήχανες σκηνές του να δουλεύουν με παιδιά και ζώα τα οποία αδιαφορούν για ό,τι πεις και λερώνουν σε όποιο σημείο θέλουν αυτά.

– Μια ματιά στα ενδότερα: o αληθινός Τσάο

Είναι ο Κεν Τσέονγκ στην πραγματικότητα ο Λέσλι Τσάο;

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0


Έναρξη:
09/12/2013
Λήξη: 12/12/2013
Δώρο: 6 σετ με ένα συλλεκτικό t-shirt και ένα συλλεκτικό καπέλο.
Νικητές: 6
Aναπληρωματικοί : 3

Οι νικητές
ΚΑΠΕΟΛΔΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΗΛΙΑΣ ΣΜΕΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΖΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Οι αναπληρωματικοί
ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΤΖΙΛΑΣ