Στις 15 Μαΐου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην 6η κατά σειρά αναβίωση της θρυλικής Ανάβασης Πάρνηθας, επετειακή αυτή τη φορά για τα 50 χρόνια της ΦΙΛΠΑ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με το «Βουνό» σε κλειστό δρόμο και με την χρονομέτρηση να γίνεται δορυφορικά από την ANUBE, με πολλές χρονομετρήσεις υψηλής ακριβείας και άμεση προβολή αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο.

Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει ειδική κατηγορία «Master Trophy» (εκτός συναγωνισμού) για βετεράνους οδηγούς και επετειακά αυτοκίνητα.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με την παράταξη αυτοκινήτων στις 10:00 στο parking του τελεφερίκ όπου θα υπάρχει και τεχνικός έλεγχος και θα ακολουθήσει στις 11:00 η εκκίνηση του 1ου αυτοκίνητου από τη θέση Μετόχι προς το Mont Parnes, ενώ στις 12:30 θα γίνει ο τερματισμός στο πάρκινγκ του Mont Parnes και στις 13:00 η απονομή επάθλων στους νικητές στο θεατράκι της Πλατείας Θρακομακεδόνων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο