Η Caterham εμπλουτίζει την γκάμα του sports car μοντέλου της, του Seven, με τρεις νέες εκδόσεις, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία στο Ην. Βασίλειο.

Πρόκειται για τις Seven 270, 360 και 480, οι οποίες τοποθετούνται ανάμεσα στη βασική έκδοση Seven 160 και την κορυφαία υπετροφοδοτούμενη 620R, η οποία αποτελεί την ισχυρότερη έκδοση παραγωγής στην ιστορία του μοντέλου.

Το 270 εξοπλίζεται με τον 1.600άρη κινητήρα της Ford που αποδίδει 135 ίππους, ενώ το Seven 360 φέρει το 2λιτρο Duratec μοτέρ της φίρμας που έχει ισχύ 180 ίππων.

Το Seven 420, πάλι, αντικαθιστά το Superlight R400 και διαθέτει το ίδιο 2λιτρο σύνολο της Ford, αλλά η απόδοσή του έχει ανέβει στα 210 άλογα.

Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε, επιπλέον, δύο νέα εξοπλιστικά πακέτα για όλα της τα μοντέλα. Πρόκειται για τα «S» και «R», τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των οποίων θα ικανοποιήσουν αυτούς που θέλουν τα Caterham τους τόσο για κανονική όσο και για αγωνιστική χρήση.

Το πακέτο «S» προσθέτει στοιχεία άνεσης και πολυτέλειας όπως τα δερμάτινα καθίσματα και η θέρμανση, ενώ το «R» είναι πιο «μάχιμο» και αποτελείται από διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, σπορ ανάρτηση και ζώνες ασφάλειας 4 σημείων.

Πηγή: autotriti.gr